Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Casa de 1000E

Mondan

Postări Recomandate

Multumesc vghesm.

Azi am verificat viteza medie a vantului masurata cu anemometrul. Din luna Noiembrie si pana azi 14.5Km/h = 4,02 m/s Viteza medie.

O sa montam pt inceput de test o eoliana cu ax vertical (avem deja toate materialele pt ea).Dar sa se mai imblanzeasca vremea.

Editat de goguboeru
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Pentru casa pe roti. Vreau sa o fac cu schelet metalic si osb. De dimensiunea unui container maritim. 

Sa ma ajutati, va rog, cu

scite , planuri

estimare cost

alte variante de constructie

daca vreti sa va alaturati la constructie  ne ajutam reciproc

Link spre comentariu
1 minute ago, Gurban Dan said:

Pentru casa pe roti. Vreau sa o fac cu schelet metalic si osb. De dimensiunea unui container maritim. 

Sa ma ajutati, va rog, cu

scite , planuri

estimare cost

alte variante de constructie

daca vreti sa va alaturati la constructie  ne ajutam reciproc

Tot respectul pt idee , constructia merita facuta daca ai materialele ,moca  si chef de lucru, la 1000 euro s cu putin noroc iei o rulota care este bine izolata termic , are sistem de iluminare ,incalzire ,frigider  etc si chiar se poate tracta pe roti ,pe drum public (eu am unul primit pe gratis , este cam vechi = 1971  ,dar in stare buna , convectorul pe gaz cu termostat  merge cu o butelie , chiuveta cu apa curgatoare prin pompa electrica 12V , chiuvata are capac rabatabil care o face masuta preparare mancare , linga este un aragaz cu siguranta impotriva scurgerilor de gaz ,, mese in cele 2 capete , se rabateaza si da loc la 2 paturi pt 2+2 persoane......) 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări