vghesm Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Vă mulțumesc pentru acest update! Spor și multă sănătate în continuare! Link spre comentariu
goguboeru Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 (editat) Multumesc vghesm. Azi am verificat viteza medie a vantului masurata cu anemometrul. Din luna Noiembrie si pana azi 14.5Km/h = 4,02 m/s Viteza medie. O sa montam pt inceput de test o eoliana cu ax vertical (avem deja toate materialele pt ea).Dar sa se mai imblanzeasca vremea. Editat Ianuarie 17, 2020 de goguboeru Link spre comentariu
Gurban Dan Postat Februarie 27, 2020 Partajează Postat Februarie 27, 2020 Pentru casa pe roti. Vreau sa o fac cu schelet metalic si osb. De dimensiunea unui container maritim. Sa ma ajutati, va rog, cu scite , planuri estimare cost alte variante de constructie daca vreti sa va alaturati la constructie ne ajutam reciproc Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 27, 2020 Partajează Postat Februarie 27, 2020 1 minute ago, Gurban Dan said: Pentru casa pe roti. Vreau sa o fac cu schelet metalic si osb. De dimensiunea unui container maritim. Sa ma ajutati, va rog, cu scite , planuri estimare cost alte variante de constructie daca vreti sa va alaturati la constructie ne ajutam reciproc Tot respectul pt idee , constructia merita facuta daca ai materialele ,moca si chef de lucru, la 1000 euro s cu putin noroc iei o rulota care este bine izolata termic , are sistem de iluminare ,incalzire ,frigider etc si chiar se poate tracta pe roti ,pe drum public (eu am unul primit pe gratis , este cam vechi = 1971 ,dar in stare buna , convectorul pe gaz cu termostat merge cu o butelie , chiuveta cu apa curgatoare prin pompa electrica 12V , chiuvata are capac rabatabil care o face masuta preparare mancare , linga este un aragaz cu siguranta impotriva scurgerilor de gaz ,, mese in cele 2 capete , se rabateaza si da loc la 2 paturi pt 2+2 persoane......) Link spre comentariu
Gurban Dan Postat Februarie 27, 2020 Partajează Postat Februarie 27, 2020 Am gandit mult varianta rulotei. Casa pe roti arata mai bine si asta vreau. Ceva cum are goguboeru doar ca are si niste roti Link spre comentariu
Gurban Dan Postat Februarie 28, 2020 Partajează Postat Februarie 28, 2020 Stiti de casuta plimbareata? https://www.green-report.ro/trai-in-tihna-in-casa-plimbareata/ sunt si pe youtube si pe Face Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum