alin 105 Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Salut, stie cineva de unde pot cumpara un manual de reparatii pt masina din titlu?.ma intereseaza sa fie cat mai complet si cat mai detaliat pt reparatii si intretinere. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Salut,pe club opel nu ai incercat? Daca ai nevoie de o schema a inlocuirii distributiei te pot ajuta eu. Link spre comentariu
Vizitator Mihai Cosmin_242854 Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Salut,cauta Autodata sau TIS 2000 Link spre comentariu
alin 105 Postat Februarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2015 salut, nu am incercat pe club opel.Distributia a fost schimbata de fostul proprietar, in Germania.Am nevoie de manual pt eventualele probleme care apar.pe auto data nu am gasit.Tis 2000 ce este? soft diagnoza sau manual de reparatii? Link spre comentariu
bibanu47 Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Este un program care detaliaza fiecare subansamblu echipat pe un autoturism dar eu nu detin asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum