Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Goldstar sasiu MC-41B

Vizitator cata82

Postări Recomandate

• Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

10

• Nostalgic

6

• giany

5

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Poate te ajuta.Azi am reparat un asemenea tv.Asta este in pin 2 CI de BV.Impulsurile din pacate nu le prinde camera de la telefon complet de aceea am pus doua poze.Comutatoarele ambele pe pozitia din mijloc.

post-197538-0-24792700-1424856592_thumb.jpg

post-197538-0-97320300-1424856597_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Am verificat tot traseul de la pinul 30 V-out TA8690-R306-pinul 2 TA8445 totul este ok, schimbat condensatorul(0,22uf) din pinul 29 TA8690.

Am schimbat pentru a treia oara CI BV cu unul nou-nout, schimbat si dioda RGP15 pentru a doua oara, verificat R317 si C307.

Verificat trasee intrerupte dar nu am gasit niciunul intrerupt.

Am schimbat pana si jungla-TA8690 cu una noua.

Am montat placa pe alt tub de Goldstar identic, ma gandeam ca poate ar avea vreo spira in scurt deflexia dar aceeiasi manifestare.

Ambele comutatoare sunt pe pozitia din mijloc.

Toti conzi electrolitici din BV/deflexie/sursa schimbati.

Nici nu stiu ce sa-i mai fac, m-a adus in culmea disperarii! :sparge:  :sparge:

Link spre comentariu

sigur mai este ceva care tia scapat mai sapa prin bv si sigur gasesti problema si eu cind ma mai plictisesc de un tv cum ar fi asta al tau il dau deoparte si cind ma apuc la el a doua zi ii dau de capat in maxim jumate de ora si cind vreau sal fac repede atunci muncesc ore intregi si nu iese nimic atunci spor la treaba si sper sa iasa ceva numai bine si bafta

Link spre comentariu

daca nu ai osciloscop nu inteleg ce este asa greu sa-i bagi un semnal de 50hz la pin 2 trage de la alt tv functional semnalul de v out si masa dar sa fie cu separare galvanica si sa nu fie cu iesire simetrica catre cadre ca sa te convingi in ce parte este defectul spre amplificator sau dinspre ta8690

Link spre comentariu

Aveti dreptate dl.Dan cod ,am vazut datashetul lui TA8445K si generatorul de rampa trebuie trigerat sa genereze ddf.

Dar impulsurile sint prezente.Dl. cata82  mai spune-ne ultimele cercetari.

Editat de NOSTALGIC
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări