stmatei Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 De ceva timp imi apare o fereastra pe ecranul laptopului "The instruction at 0x7c92e613 referenced memory at 0x00000000 the memory could not be read" de care nu pot sa scap. Ce e de facut ? Am Windows XP. Link spre comentariu
core Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 access null pointer trebuie sa identifici cui ii apartine procesul inainte sa poti face ceva. Incearca in logurile de windows poate iti dai seama ce program crapa. Link spre comentariu
ddd3d Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 intri in run (windows +R) scri msconfig.exe apoi dai la services bifezi "Hide all Microsoft services"si apoi disable all pe urma intri in tabul startup si la fel debifezi tot ce iti apare la final dai apply si ok restart si vezi daca iti mai apare daca da pune aici o poza cu eroarea... Bafta! Link spre comentariu
stmatei Postat Februarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2015 Am facut toate astea si n-a mai aparut mesajul, in schimb se chinuie mai mult la lansare si imi tot cere sa fac undo si sa revin la setarile initiale. Link spre comentariu
Laur r Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Inseamna ca ai ceva la startup ce iti cauzeaza eroarea aia, daca nu ai multe, ai putea sa le iei pe rand si sa vezi care cauzeaza. (Asta inseamna sa bifezi cate una si sa dai restart) Normal, daca scoti din programele ce incep sa ruleze la start-up ar trebui sa ti se deschida mai repede nu mai greu. Ce antivirus ai? Intra in Event Viewer si vezi daca eroarea ta e acolo si posteaza aici daca o gasesti, tutorial : http://support2.microsoft.com/kb/308427/ro Link spre comentariu
stmatei Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 (editat) Am gasit asta Editat Februarie 25, 2015 de stmatei Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 http://www.file.net/process/apnmcp.exe.html 1 Link spre comentariu
stmatei Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 Pare interesant K9 PCfixer dar e pe bani si las mai la urma solutia asta. Am mai aplicat din sfaturile din link-ul de mai sus, mai vedem ce se intampla. Multumesc inca o data, modoran. Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Ce e ala "K9 PCfixer" ? Dezinstaleaza Ask Toolbar din Control Panel sau din Internet Explorer sau KMP Media Player sau ce alta dracie ai mai instalat fara sa vrei si ar trebui sa scapi de acea eroare in mod natural. Data viitoare nu mai da Next -> Next orbeste, multe programe UTILE contin in programul de instalare de fapt si alte prostii incluse ce se instaleaza fara sa vrei. Link spre comentariu
stmatei Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 Sa stii ca n-am mai instalat nimic pe vechitura mea de laptop cu Xp de multa vreme, il tin aproape exclusiv pt office si ceva navigare pe net asa ca nu dau next aiurea. Ultima data am reinstalat Xp -ul acum vreo 4 ani, de atunci doar am mai sters documente si poze cand se adunau prea multe. Link spre comentariu
Laur r Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 (editat) Nu da niciun ban pe prostiile alea, sunt scam-uri, nu iti rezolva problemele ci cauzeaza altele numai ca sa cumperi softul si sa le rezolve el. The process known as APN Updater belongs to software KMP Media Toolbar or Ask Toolbar or Ask Toolbar for Internet Exploreror Avira Toolbar for Internet Explorer byAPN. Description: Apnmcp.exe is not essential for the Windows OS and causes relatively few problems. The file apnmcp.exe is located in a subfolder of "C:Program Files". Known file sizes on Windows 8/7/XP are 166,352 bytes (52% of all occurrences), 168,400 bytes, 169,640 bytes, 166,600 bytes or 164,816 bytes. Fa ce ti-a zis colegul, dezistaleaza KMP-ul, si activeaza inapoi programele de la start-up, dar vezi, activeaza doar ce ai nevoie, daca nu stii ce sa activezi fa o poza si iti zic eu ce sa bifezi. Iar daca mai apare eroarea scrie aici. Succes ! Ce e ala "K9 PCfixer" ? Dezinstaleaza Ask Toolbar din Control Panel sau din Internet Explorer sau KMP Media Player sau ce alta dracie ai mai instalat fara sa vrei si ar trebui sa scapi de acea eroare in mod natural. Data viitoare nu mai da Next -> Next orbeste, multe programe UTILE contin in programul de instalare de fapt si alte prostii incluse ce se instaleaza fara sa vrei. Editat Februarie 25, 2015 de Laur r Link spre comentariu
stmatei Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 Ok, ma ocup de asta si scriu ce se intampla. Multumesc. Link spre comentariu
ddd3d Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 on topic : dupa ce scapi de eroare ar fi bine sa instalezi un mic programel care are grija sa debifeze automat acele programe de tip adware care se instaleaza fara ca tu sa ii atent progaramelul se cheama unchecky cauti pe google as posta linkul dar cica nu e voie. off topic: multumesc dl marian pentru onoare care mi-a fost oferita cand am primit warn si tot odata mi-a fost inchis si topicul ! Multumesc! Link spre comentariu
stmatei Postat Februarie 26, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2015 Cred ca s-a rezolvat problema, l-am mai si curatat de diverse programe inutile ramase de mult prin el, ii mai dau si o defragmentare si cred ca e ok. Am avut si tune up instalat si l-am dezinstalat f greu, pe bucati, nu voia sa plece cu nici un chip, l-am sters si din registrii. Am de gand sa-l tin cat mai putin incarcat, doar cu ce e necesar pt mine, pana si-o da duhul ( merge de 9 ani!, era racheta la vremea aia...) Multumesc tuturor pt sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum