Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum pot obtine/produce mufe D-sub turnate?

Vizitator vampi

Postări Recomandate

Salut. Doresc sa fac un produs care se bazeaza pe acest tip de mufa:

Posted Image

Este de tip DE-9, dar fara urechi. Gasesc foarte usor DE-9 cu urechi (poza de mai jos), dar nu gasesc deloc fara urechi, ca in poza de mai sus.

Posted Image

Ce vreau eu este mufa + cablu cu 9 fire + strain relief + conector pt placaj.

Probabil ca nu se produc cabluri cu mufe de genul asta. Dar sigur se pot produce, si ce vreau sa stiu unde sa incep sa caut. Am vazut ca sunt multi producatori, dar cum sa selectez un producator? Dupa ce criterii? Si ce cuvinte cheie sa caut?

Multumesc.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

1

• validae

1

• puriu

1

Top autori în acest subiect

Seamana si cu mufa unui joystick. vampi vrei sa faci productie mai mare? Daca vrei cateva bucati poti incerca sa elimini, nu e chiar usor, partea metalica de la mufa din a doua poza. Turnarea se poate face cu rasina epoxilica intr-o carcasa DB9

Link spre comentariu

Dacă doriți să comandați acel conector similar cu cele de joystick Amiga C64, cereți ,, DE-9 female connector cable ,, . V-am dat un MP cu o firmă unde l-ați putea face pe comanda.Atașați o poză cu conectorul dorit să nu existe neînțelegeri. Producătorului trebuie să-i specificați lungimea cablului dorit și grosimea conductorilor. Dar va trebui să comandați multe pentru a beneficia de un preț bun.

Link spre comentariu

Eu am folosit multe mufe de acest tip scoase de la mouse-uri vechi. Nu au toate cele 9 borne conectate, dar pot fi folosite pentru comunicatie seriala cu PC (RS232). Nu se mai folosesc la produse noi.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator vampi

Multumesc pt raspunsuri. Intre timp am gasit si eu producatori in china, si alte idei (spre exemplu, se gasesc cabluri de prelungire, si pot sa le tai mufa tata si sa folosesc restul cablului pt  prototipuri). Dar inainte sa incep productia, trebuie sa studiez piata, si habar n-am cum se face asta, asa ca voi continua cand voi fi studiat un pic despre studii de piata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări