stefan94stefan Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Va salut ! Curand am avut ceva probleme cu alternatorul meu de pe Dacia Berlina 2002 injectie ,ba sa ars releul de incarcare ,ba acum puntea de diode si nu am mai gasit-o sa o schimb si m-am gandit sa pun un alternator de Solenza care are din ce am inteles releul incorporat , este un Valeo de 75 A , intrebarea mea : Care este specificatia bornelor am B+ acela este + si mai am o borna cu L acum nu stiu daca aceasta este masa sau altceva pt ca acolo la borna cu L am un firicel foarte subtire asa a fost taiat de la prietenul care a dezmembrat Solenza ,sa imi spuna si mie cineva care este - (masa) Asa arata : Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2015 Am rezolvat -( masa) se lua de pe carcasa alternatorului iar firul L este indicatorul de bord ! Link spre comentariu
Vizitator oldmusic Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 "L" e de la light sau LED. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum