Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuri auto

Vizitator shyck

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

3

• Sharky

1

macar incearca (la prima intrebare)Forma incintei nu conteaza, ci doar volumul intern si materialul fonoabsorbant(sealed) sau Volumul intern Materialul fonoabsorbant si frecventa de acordaj (bass-reflex), La bass horn nu comentez, ca acolo sunt multe variabile.... : :?

Link spre comentariu
Vizitator shyck

nu am cum sa incerc pentru prima intrebaream auzit multe difuzoare auto pe x cai si mie mi s-a parut ca da (aproape ca doar nu sunt profesionale)acum vreau sa stiu si parerea altora

Link spre comentariu

stai asa ca nu inteleg, adica vrei sa legi acelasi difuzor la 2 canale diferite ale aceluiasi amplif? , daca asta vrei, sa stii ca este posibil doar cu difuzoare Dual Voice Coil (difuzor cu 2 bobine separate electric una de alta)

Link spre comentariu
Vizitator shyck

Deci: am un sistem 4.1 de calculator. 2 sateliti mi s-au ars. Si cum nu gasesc difuzoare inlocuitoare vreau sa fac sistemul 2.1Pe REAR sa pun un dif si pe FRONT ALTUL (avand cate 2 canale pe fiecare sa fac unul)Vreau sa intreb daca se poate? si difuzoare Dual Voice Coil unde se gasesc si cat sunt de scumpe? (si care sunt astea? :shock: )

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

nus cu mult mai scumpe dfurile cu 2 bobine..numai vezi ca cele doua bobine sunt cuplate magnetic iar atunci amplificatoarele se pot bazai unul pe celalalt ...dar decat sa faci cu un dif cu 2 bobine mai bine cumpara 2 difuri si pe fiecare il legi pe un canal... o sa fie mai bine asa ca si calitate a sunetului..dar nu ca si pret

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări