INTERFUN Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Salutare! Am un tv Nippon CE-542A si nu gasesc trafo linii BSC25-N1616. Exista echivalent? Nu gasesc modelul de sasiu, este o chinezarie cu sursa pe tranzistori, BV cu LA7840, jungla LA76810A, proc LC863328A, audio 2xCD5265CS. La traf sunt mai multi pini nefolositi, BV-ul si finalii video se alimenteaza din chopper Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Eu l-am gasit aici: http://telecomenzi.pentagon2000.ro/index.php?route=product/product&product_id=1154 Link spre comentariu
INTERFUN Postat Februarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2015 Multumesc mult, domnul Toni! Revin cu o nelamurire: in linkul de mai sus scrie undeva TK110. Eu am tub bombat 90 grade Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Acea notatie se refera la sasiu. Pe sasiul dvs. ce scrie? Link spre comentariu
INTERFUN Postat Februarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2015 2168S-3A am gasit pe fata si pe spate 2168S-3A pcb-WYQ010726. Alte notatii nu sunt. Link spre comentariu
cristronic Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Transformatorul este echivalent cu BSC25-Z601F,poate va ajuta cu ceva.Eu cred ca se poate adapta cu usurinta,un alt transformator. Link spre comentariu
INTERFUN Postat Martie 2, 2015 Autor Partajează Postat Martie 2, 2015 Astazi am primit de la "telecomenzi..." un traf bsc24-01n4010m. Mi-au spus ca este echivalent si merge fara modificari.L-am pus si a iesit fum dintr-o rezistenta de pe ABL Care ar putea fi cauza? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Traful nou defect sau nu potriveste.Masoara ohmetri .Pinul de ABL: al trafului nu trebuie sa conduca cu nici o alta infasurare.Daca conduce nu potriveste. Link spre comentariu
INTERFUN Postat Martie 2, 2015 Autor Partajează Postat Martie 2, 2015 Intr-adevar, la traful vechi pinul respectiv nu conducea cu nici un alt pin. La traful nou este alt pin care nu conduce aflat alaturi. Problema este daca restul pinilor se potrivesc si nu se mai cunoaste marcajul rezistentei arse. Schema pe care o detin este un pic altfel in zona asta. Am vreo sansa sa folosesc traful asta, totusi? Link spre comentariu
INTERFUN Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 -Traful nou functioneaza la acest sasiu, difera doar pinul ABL -Posibil si traf vechi bun, la mine a ajuns cu el scos de alt depanator care nu a gasit sa-l cumpere. Dupa inlocuire sursa cadea imediat in st-by, consum etaj final 900ma. Am gasit scurt in bobina deflexie. -am inlocuit cu una din recuperari cu rezistenta infasurarilor asemanatoare, (s-a potrivit si cupla) dar am dimensiunile usor marite si pe H si pe V. Daca stie cineva cum se intra in SM sau cum pot reduce din rezistente pe verticala. Pe orizontala o sa tatonez cu un condensator de 1nF. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 MENU), (MENU), (RECALL), (MUTE). asa intra sau asa service mode=dati volumul.la minim apoi formati repede MENU 6568 Link spre comentariu
INTERFUN Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Multumesc domnule Harhas, intre timp l-am rezolvat "muncitoreste". Am micsorat cu 1,5nf condensatorul de recuperare si am marit cu 0,25 ohmi o rezistenta de 1,5 ohmi din BV. Sper sa fie bine, acum imaginea este ok. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Multumesc domnule Harhas, intre timp l-am rezolvat "muncitoreste". Am micsorat cu 1,5nf condensatorul de recuperare si am marit cu 0,25 ohmi o rezistenta de 1,5 ohmi din BV. Sper sa fie bine, acum imaginea este ok. "Rezolvare traditionala" care nu da gres! Link spre comentariu
INTERFUN Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Bucurie scurta! Dupa mai bine de o ora de functionare normala a inceput sa descarce traful undeva jos sub potentiometre din cate am apucat sa vad. Maine îi pun traful original, poate nu e dus. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Bucurie scurta! Dupa mai bine de o ora de functionare normala a inceput sa descarce traful undeva jos sub potentiometre din cate am apucat sa vad. Maine îi pun traful original, poate nu e dus. poate are contact imperfect la gnd-ul de la blender Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum