Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Digital tube tester

bmsorin

Postări Recomandate

Parca 11 suna mai rotund, iar m-am trezit tarziu...

Da, este cam tarziu, deja au venit componentele, mai e un pic si ne apucam de lipit :).

Poate la urmatorul build, daca mai sunt doritori, poate mai facem 5-10buc.

Link spre comentariu

Deoarece am ceva probleme financiare, renunt la chit, in favoarea unui coleg care-l doreste (pretul este cel pe care l-am platit-400 chitul+18 transportul=418 lei, in Bucuresti).

Link spre comentariu

Am imprumutat uTracer-ul unui coleg sa testeze mai multe tuburi, i-a placut atat de mult incat am ramas fara el :). Prin urmare trebuie sa-mi construiesc altul.

Pentru cei care nu au reusit sa prinda primul build, voi face un group buy pentru microcontroler si PCB-uri.

PCB-ul va fi identic cu cel al autorului, practic se va folosii manualul de asamblare de pe site.

In plus, am renuntat la interfata RS232 (MAX232), conectarea se face pe USB (FT232RL).

Cei care doresc, ii rog sa dea reply aici, apoi vom dicuta pe privat

1. bmsorin

2. ....

Mi-a placut atat de mult uTracerul ,incat mi-am zis ca trebuie sa se vada si dupa ce va fi montat in cutie :aplauze

Inca o data :multumesc Sorin!!

Posted Image

Posted Image

Posted Image

[url=https://postimg.org/image/vb368xab3/]Posted Image[/url

Editat de florinapostol
Link spre comentariu

Deoarece am ceva probleme financiare, renunt la chit, in favoarea unui coleg care-l doreste (pretul este cel pe care l-am platit-400 chitul+18 transportul=418 lei, in Bucuresti).

Daca mai e, il iau eu de curiozitate.

Link spre comentariu

Se pot lipi si cu un ciocan de lipit (evident anexat unei statii de lipit) cu varful subtire, tresa, flux si putina rabdare.

Colegul doru3160 spunea intr-un alt topic de pe forum ca o alta solutie de compromis ar fi bobinarea unei sarme subtiri peste ansa unui pistol de lipit.

Mai e si varianta "comoda" unde se apeleaza la un service gsm/prieteni/etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări