bmsorin Postat August 18, 2016 Autor Partajează Postat August 18, 2016 Parca 11 suna mai rotund, iar m-am trezit tarziu... Da, este cam tarziu, deja au venit componentele, mai e un pic si ne apucam de lipit . Poate la urmatorul build, daca mai sunt doritori, poate mai facem 5-10buc. Link spre comentariu
TON Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 La urmatorul ma bag si eu cu 2 Link spre comentariu
bmsorin Postat August 23, 2016 Autor Partajează Postat August 23, 2016 Au ajuns cablajele, am inceput plantarea componentelor. Link spre comentariu
vera Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Deoarece am ceva probleme financiare, renunt la chit, in favoarea unui coleg care-l doreste (pretul este cel pe care l-am platit-400 chitul+18 transportul=418 lei, in Bucuresti). Link spre comentariu
darius_bv Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Daca nu aveti alta oferta, l-as lua eu.Numai bine. Link spre comentariu
gg101 Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Daca nu ma insel prea tare este kit-ul cedat/transferat de la mine... daca n-ai alte oferte ti-l iau eu. Salutare Dorin ? Pot sa dau kit-ul meu sau mai astept ? Link spre comentariu
florinapostol Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 (editat) Am imprumutat uTracer-ul unui coleg sa testeze mai multe tuburi, i-a placut atat de mult incat am ramas fara el . Prin urmare trebuie sa-mi construiesc altul. Pentru cei care nu au reusit sa prinda primul build, voi face un group buy pentru microcontroler si PCB-uri. PCB-ul va fi identic cu cel al autorului, practic se va folosii manualul de asamblare de pe site. In plus, am renuntat la interfata RS232 (MAX232), conectarea se face pe USB (FT232RL). Cei care doresc, ii rog sa dea reply aici, apoi vom dicuta pe privat 1. bmsorin 2. .... Mi-a placut atat de mult uTracerul ,incat mi-am zis ca trebuie sa se vada si dupa ce va fi montat in cutie Inca o data Sorin!! [url=https://postimg.org/image/vb368xab3/][/url Editat August 24, 2016 de florinapostol Link spre comentariu
bmsorin Postat August 24, 2016 Autor Partajează Postat August 24, 2016 Felicitări Florin pentru cutie, sper sa te bucuri de el cel puțin la fel ca mine . Link spre comentariu
Haralambie Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Deoarece am ceva probleme financiare, renunt la chit, in favoarea unui coleg care-l doreste (pretul este cel pe care l-am platit-400 chitul+18 transportul=418 lei, in Bucuresti). Daca mai e, il iau eu de curiozitate. Link spre comentariu
vera Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 @Predator, imi pare rau, chitul l-a luat un coleg mai rapid. Link spre comentariu
bmsorin Postat August 29, 2016 Autor Partajează Postat August 29, 2016 Si primul test cu noul uTracer, un E88CC Tesla din anii 70. Link spre comentariu
imreberes Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 O intrebare (de fapt prima) cum lipiti cele 3 integrate smd pe placa? Link spre comentariu
bmsorin Postat August 30, 2016 Autor Partajează Postat August 30, 2016 Eu am fost cu placa la cineva care are "scule" pentru SMD-uri (statie de lipt cu aer cald, lupa, flux, tresa absorbanta...). Link spre comentariu
Kosmin Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Se pot lipi si cu un ciocan de lipit (evident anexat unei statii de lipit) cu varful subtire, tresa, flux si putina rabdare. Colegul doru3160 spunea intr-un alt topic de pe forum ca o alta solutie de compromis ar fi bobinarea unei sarme subtiri peste ansa unui pistol de lipit. Mai e si varianta "comoda" unde se apeleaza la un service gsm/prieteni/etc. Link spre comentariu
vlad1980 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Am reusit sa pun si eu uTrace-ul in cutie dupa ceva timp. Este varianta sebi_c cu PCB pentru soclurile lampilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum