bmsorin Postat Aprilie 11, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2016 http://www.dos4ever.com/uTracer3/Theory.pdf Link spre comentariu
feri.visky Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Super articolul, dar nu are nici o descriere despre tuburi fara catod... sau nu am vazut eu... Link spre comentariu
alex_radu1997 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Vă salut! Se poate spune un pret la care s-a ajuns pentru construirea uTracer-ului? Link spre comentariu
vlad1980 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 (editat) Salut, Zilele trecute am incercat sa folosesc functia Quick Test si am observat ca nu merge. Am cautat prin sertari dar nu am reusit sa o fac sa mearga. Are cinva un sfat sa imi dea? Mentionez ca toate celelalte functii ale uTracer-ului sunt ok si am masurat zeci de tuburi pana acum in modul clasic. Multumesc, Vlad Editat Iunie 6, 2016 de vlad1980 Link spre comentariu
bmsorin Postat August 3, 2016 Autor Partajează Postat August 3, 2016 (editat) Am imprumutat uTracer-ul unui coleg sa testeze mai multe tuburi, i-a placut atat de mult incat am ramas fara el . Prin urmare trebuie sa-mi construiesc altul. Pentru cei care nu au reusit sa prinda primul build, voi face un group buy pentru microcontroler si PCB-uri. PCB-ul va fi identic cu cel al autorului, practic se va folosii manualul de asamblare de pe site. In plus, am renuntat la interfata RS232 (MAX232), conectarea se face pe USB (FT232RL). Cei care doresc, ii rog sa dea reply aici, apoi vom dicuta pe privat 1. bmsorin 2. .... Editat August 3, 2016 de bmsorin Link spre comentariu
TEDY Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 Salut, ma intereseaza un pret aproximativ. Link spre comentariu
bmsorin Postat August 3, 2016 Autor Partajează Postat August 3, 2016 Va salut, Scuze, asta am uitat sa specific, microcontrollerul programat este 20Euro (http://www.dos4ever.com/uTracer3/uTracer3_pag11.html) iar PCB-ul este ~65Ron, daca ne strangem minim 5, pentru mai multe bucati pretul scade... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 Ma abonez şi eu pentru două. Link spre comentariu
bmsorin Postat August 3, 2016 Autor Partajează Postat August 3, 2016 Ok, deci avem asa: 1. bmsorin2. mishulink 3. mishulink 4. ... Link spre comentariu
imreberes Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 Hai ca ma pun si eu! Link spre comentariu
vera Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Ma inscriu si eu la 1 buc. Link spre comentariu
bmsorin Postat August 4, 2016 Autor Partajează Postat August 4, 2016 Pana acum avem: 1. bmsorin2. mishulink 3. mishulink 4. imreberes 5. vera Cam la 5 buc. ma gandisem sa facem, propun sa mai asteptam cateva zile, poate ajungem la 10buc. Link spre comentariu
TEDY Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Salut.vreau si eu o bucata.Poate te gandesti sa cumparam si componentele mai importante.Multumesc. Link spre comentariu
danpin Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Salut. Vreau si eu o bucata. Link spre comentariu
bmsorin Postat August 4, 2016 Autor Partajează Postat August 4, 2016 Actualizare: 1. bmsorin2. mishulink 3. mishulink 4. imreberes 5. vera 6. TEDY 7. danpin @TEDY, nu e rea ideea, doar ca as cumpara doar componentele active (CI si tranzistoare) plus bobinele, restul ma gandesc ca se gasesc pe la toti prin sertare... In functie de cati ne strangem voi face si calcule pentru componente. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum