Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Digital tube tester

bmsorin

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Salut, 

Zilele trecute am incercat sa folosesc functia Quick Test si am observat ca nu merge. Am cautat prin sertari dar nu am reusit sa o fac sa mearga. 

Are cinva un sfat sa imi dea? Mentionez ca toate celelalte functii ale uTracer-ului sunt ok si am masurat zeci de tuburi pana acum in modul clasic. 

Multumesc, 

Vlad

Editat de vlad1980
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am imprumutat uTracer-ul unui coleg sa testeze mai multe tuburi, i-a placut atat de mult incat am ramas fara el :). Prin urmare trebuie sa-mi construiesc altul.

Pentru cei care nu au reusit sa prinda primul build, voi face un group buy pentru microcontroler si PCB-uri.

PCB-ul va fi identic cu cel al autorului, practic se va folosii manualul de asamblare de pe site.

In plus, am renuntat la interfata RS232 (MAX232), conectarea se face pe USB (FT232RL).

Cei care doresc, ii rog sa dea reply aici, apoi vom dicuta pe privat

1. bmsorin

2. ....

Editat de bmsorin
Link spre comentariu

Pana acum avem:

1. bmsorin2. mishulink

3. mishulink

4. imreberes

5. vera

Cam la 5 buc. ma gandisem sa facem, propun sa mai asteptam cateva zile, poate ajungem la 10buc.

Link spre comentariu

Actualizare:

1. bmsorin2. mishulink

3. mishulink

4. imreberes

5. vera

6. TEDY

7. danpin

@TEDY, nu e rea ideea, doar ca as cumpara doar componentele active (CI si tranzistoare) plus bobinele, restul ma gandesc ca se gasesc pe la toti prin sertare...

In functie de cati ne strangem voi face si calcule pentru componente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări