Blind Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 In loc de cel de 10uF nepolarizat poti pune 2 electrolitici de 20uF inseriati, legi plusurile intre ele iar minusurile le legi in montaj unde ai nevoie.Pentru cel de 180nF (0,18uF) cauta ceva si fa grupari serie/paralel daca chiar nu gasesti de cumparat. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 aia de 10 sunt bipolari, sunt la CapodimontePentru aia de 18 daca nu gasrsti tre sa recalculezi filtru, simplu... Link spre comentariu
Yo4You Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 Pai de 0,18 =180nano farazi pui unu de 150nano +unu de 33nano in paralel si itzi iasa 183nano aprozimativ cat ai nevoieLa condicul de 10micro nepolarizat e simplu iei 2 electrolitici de 4,7micro si im pui in paralel unu cu plus la minus ;) Acum vine vorba numai sa va ganditzi bine ca vretzi asemenea filtru ca e periculos rau bat vecinii in teava de la calorifer , m-a pus dracu sa imi fac de lucru ca nu aveam ce face cu niste LM833N si l-am facut pe dracu in patru.Sper sa nu ma trezesc cu politzia la usa Poate ma putetzi anuntza si pe mine la ora 18:22 i-am dat nici un sfert volumul la 2XTDA2050 si bateau vecinii ca disperatzii in caloriferIntre orele de liniste stiu ca nu e voie sa dau muzica la maxim dar dupa pot da drumu la basi?????Aveam de gand sa fac un subwofer activ cu 2 TDA7294 in punte si acest filtru dar am constatat ca ptr la mine in casa e prea puternic :( Link spre comentariu
Vizitator razvaneluu Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 explicatie mai pentru tembeli ... ce trebuie sa cumpar ? Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Mai intii un manual de fizica si apoi o carte de electronica aplicata. Dupa aceea te hotarasti ce schema vrei sa faci si vezi ce piese contine schema respectiva i-ti faci o lista si le poti cauta ori pe forum la bazar, ori pe net, ori prin magazine. Link spre comentariu
Vizitator razvaneluu Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Poi nu ma puteti ajuta ? ce sa iau sa imi ziceti ? Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 nu te puteam ajuta ! cand te hotarasti ce vrei sa faci iei frumusel schema in mana, identifici fiecare componente si pleci la cumparaturi. Link spre comentariu
Vizitator mariusbr90 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 As vrea sa stiu daca pot adapta lm324cn la schema.Are aceeasi configuratie la pini insa parametri diferiti.Am facut odinioara un filtru activ woofer cu lm324 insa era facut dupa o schema cu tl074 si nu se auzea deloc bine.Probabil trebuiesc calculate toate componentele pasive din schema.Daca aveti idee cum pls HELP. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Nu-l face cu s?r?cia aia de LM324. Pune ni?te opera?ionale decente. Link spre comentariu
stefan33 Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Vrea cineva sa mai ataseze schema ? Ca eu nu o pot vedea. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Alege care iti place https://www.google.ro/search?hl=ro&safe ... fltQaCioEg Link spre comentariu
stefan33 Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Stiam si eu sa caut.........Voiam sa vad schema laudata de voi.Multumesc oricum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum