sesebe Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 (editat) Ce fel de intrebare este asta? Dupa cite incinte realizate as fi considerat ca am si ceva experienta? Nu foarte multe dar ce am facut am incercat sa nu fie numai niste cutii cu difuzoare. Editat Februarie 25, 2015 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Nu e o gluma, sau o incercare de a face misto... e o intrebare serioasa. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 Ti-am dat raspunsul pe privat. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Bun si ieftin ar fi ceva de la tonsil. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 13, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2016 Am reinceput studiul....aici ceva detalii. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 16, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2016 (editat) Ma gindesc poate la o boxa pe 4 cai cu wooferul in lateral pt un front ingust. Astea ar putea fi difuzoarele: tweeter ribon AUDIOPUR MAG8M incepind de la 5KHz dome mid high DAYTON RS52AN-8 intre 1KHz to 5KHzlow mid SILVER FLUTE W14RC25-04 sau 08 intre 150Hz to 1KHzwoofer MONACOR SP-302PA taiat sus la 150Hz Ceva idei comentarii? E bine/nu-i bine? Trebuie alte difuzoare? Editat Iunie 16, 2016 de sesebe Link spre comentariu
tomalex Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 As zice pt bas, macar un Beyma 12BR70 sau oricare alt difuzor cu Fs mai mic. Acel Monacor pare cam slab. Link spre comentariu
Alin Alin Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 (editat) Monacor e foarte slab . Are qes= 1,47 !!! Despre celelalte difuzoare nu stiu ce sa zic. Parerea mea este sa faci pe 3 cai. Tonsil am vazut multe cu suspensiile gaurite dupa cateva chefuri Editat Iunie 16, 2016 de Alin Alin Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 16, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2016 (editat) Ok, am sa iau in calcul Visaton W300. Pare un candidat mai serios. Alin, lasind la o parte Monacor-ul, despre restul nu stiu ce sa inteleg. Poti sa detaliezi un pic? Si inca ceva, la Au********chemy, preturile din lista de difuzoare sint preturi fara TVA sau cu TVA - preturi finale ? Deci noua lista cu difuzoare este: tweeter ribon AUDIOPUR MAG8M incepind de la 5KHz dome mid high DAYTON RS52AN-8 intre 1KHz to 5KHzlow mid SILVER FLUTE W14RC25-04 sau 08 intre 150Hz to 1KHzwoofer VISATON W300 taiat sus la 150Hz Editat Iunie 16, 2016 de sesebe Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 17, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2016 A mai cumparat cineva de aici: http://loudspeakerfreaks.com/intro.asp Ceva detalii....de exemplu cum se procedeaza cu plata? ..........in cit timp ajung?.... Link spre comentariu
kablu Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Pagina web seamana izbitor cu europe audio , iar daca te uiti la contact vei vedea la toate categoriile ceva de genul [email protected] , . Vad ca ai cont si pe diyaudio , iar acolo s-a discutat destul de mult despre pataniile unora sau altora cu acest dealer . Despre plata si transport scrie clar pe sit ( stanga jos accepta plata cu cardul si prin paypal ) iar in drapta sus ( sub customer services) ai un drop down menu unde iti explica delivery time . Personal , m-am ferit sa comand de la ei , mai ales ca am gasit componentele dorite la preturi mai bune la altii ( e adevarat ca pana acum am comandat doar cateva maruntisuri ) Decizia iti apartine ! Link spre comentariu
Alin Alin Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Alin, lasind la o parte Monacor-ul, despre restul nu stiu ce sa inteleg. Poti sa detaliezi un pic? Nu stiu ce sa zic ca nu le-am folosit si nu sunt chiar expert in domeniul difuzoarelor Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 17, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2016 (editat) Si despre Au********chemy ce puteti sa-mi spuneti? Alin, ziceai ceva de Tonsin cu suspensii rupte dupa chefuri. La ce anume te refereai? Editat Iunie 17, 2016 de sesebe Link spre comentariu
q_acdc Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 (editat) Am achizitionat de la Au.............chemy si nu au fost probleme!(plata la curier) iar suspensii rupte la Tonsil este adevarat.(daca sunt coapte,vechi) Editat Iunie 17, 2016 de q_acdc Link spre comentariu
Alin Alin Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Un prieten a avut mai multe boxe Unitra cu difuzoare Tonsil. Dupa ce le-a folosit 2 zile la maxim, la un chef intr-un subsol, difuzoarele aratau asemanator cu cel din poza. Am vazut si altele aruncate pe la gunoi cu aceeasi problema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum