Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect incinta

sesebe

Postări Recomandate

Ce fel de intrebare este asta?

Dupa cite incinte realizate as fi considerat ca am si ceva experienta?

Nu foarte multe dar ce am facut am incercat sa nu fie numai niste cutii cu difuzoare.

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

13

• Alin Alin

4

• Binu

3

• UNIVERSAL2000

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 an mai târziu...

Ma gindesc poate la o boxa pe 4 cai cu wooferul in lateral pt un front ingust.

Astea ar putea fi difuzoarele:

tweeter ribon    AUDIOPUR MAG8M     incepind de la  5KHz

dome mid high   DAYTON RS52AN-8 intre 1KHz to 5KHzlow mid   SILVER FLUTE W14RC25-04 sau 08  intre 150Hz to 1KHzwoofer MONACOR SP-302PA  taiat sus la 150Hz

Ceva idei comentarii?

E bine/nu-i bine?

Trebuie alte difuzoare?

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Monacor e foarte slab . Are qes= 1,47   !!!

Despre celelalte difuzoare nu stiu ce sa zic. Parerea mea este sa faci pe 3 cai.

Tonsil am vazut multe cu suspensiile gaurite dupa cateva chefuri

Editat de Alin Alin
Link spre comentariu

Ok, am sa iau in calcul Visaton W300. Pare un candidat mai serios.

Alin, lasind la o parte Monacor-ul, despre restul nu stiu ce sa inteleg. Poti sa detaliezi un pic?

Si inca ceva, la Au********chemy, preturile din lista de difuzoare sint preturi fara TVA sau cu TVA - preturi finale ?

Deci noua lista cu difuzoare este:

tweeter ribon    AUDIOPUR MAG8M     incepind de la  5KHz

dome mid high DAYTON RS52AN-8 intre 1KHz to 5KHzlow mid SILVER FLUTE W14RC25-04 sau 08  intre 150Hz to 1KHzwoofer               VISATON W300                                      taiat sus la 150Hz

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Pagina web seamana izbitor cu europe audio , iar daca te uiti la contact vei vedea la toate categoriile ceva de genul  [email protected] ,  . Vad ca ai cont si pe diyaudio , iar acolo s-a discutat destul de mult despre pataniile unora sau altora cu acest dealer .

Despre plata si transport scrie clar pe sit ( stanga jos accepta plata cu cardul si prin paypal ) iar in drapta sus ( sub customer services) ai un drop down menu unde iti explica delivery time . Personal , m-am ferit sa comand de la ei , mai ales ca am gasit componentele dorite la preturi mai bune la altii ( e adevarat ca pana acum am comandat doar cateva maruntisuri )

Decizia iti apartine !

Link spre comentariu

Alin, lasind la o parte Monacor-ul, despre restul nu stiu ce sa inteleg. Poti sa detaliezi un pic?

Nu stiu ce sa zic ca nu  le-am folosit si nu sunt chiar expert in domeniul difuzoarelor 

Link spre comentariu

Si despre Au********chemy ce puteti sa-mi spuneti?

Alin, ziceai ceva de Tonsin cu suspensii rupte dupa chefuri. La ce anume te refereai?

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Am achizitionat de la Au.............chemy si nu au fost probleme!(plata la curier) iar suspensii rupte la Tonsil  este adevarat.(daca sunt coapte,vechi)

Editat de q_acdc
Link spre comentariu

Un prieten a avut mai multe boxe Unitra cu difuzoare Tonsil. Dupa ce le-a folosit 2 zile la maxim, la un chef intr-un subsol, difuzoarele aratau asemanator cu cel din poza.  Am vazut si altele aruncate pe la gunoi cu aceeasi problema

post-233267-0-85490100-1466172591_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări