Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led-uri aprindere intermitenta

powerlight

Postări Recomandate

ceva mai simplu nu exista... varianta cu releu

nu are nimic daca nu vrea ceva de constriut... asa invata,cu scheme simple...

Posted Imagerel12v10at.jpg

le cealalta legare a ledului mai poti pune inca un releu. daca nu doresti inca un releu,pui o rezistenta de 1-10 k intre plus si colectorul tranzistotului (minusul)

Vezi că trebuia legat minusul benzilor la minusul alimentării, nu în colectorul tranzistorului BD. Așa cum l-ai desenat, releul e în plus, tranzistorul preia tot consumul.

Editat de validae
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• powerlight

10

• validae

4

• loleksibolek

2

• Electronicserver

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai luminile in sine sunt "retinal damage" iti pot garanta ca nu te poti uita in ele si n-am incercat doar eu,o multime de prieteni au incercat sa se uite in lumina lor si n-au reusit.

Daca vreti sa spuneti de ce-i mai sus de scris sunt neoanele dintr-un monitor.

Inchipuiti-va un MCV parcat cu luminile aprinse cat de tare se vad,apoi inchipuiti-va cat de tare se vad fara acel plastic ce "imbraca" rampa.

Editat de powerlight
Link spre comentariu

Eu intrebam ce vrei sa faci cu ele,ce inseamna retinal damage stiu)))Asta daca nu cumva e secret.Ca un fapt divers nici la un led de 1w nu te prea poti uita fara sa vezi stelute dupa.

Link spre comentariu

Eventual cand merg la un chef sa le rup ochii la aia care beau mai mult sa se imbete mai repede,glumesc

n-au nici un scop doar ca daca stau aprinse n-au nici un farmec,asa daca s-ar aprinde in vreun mod ar fi altceva de ele.

Editat de powerlight
Link spre comentariu

e nevoie sa mai repet?? te pot ajuta eu cu montajul.

Eu il fac si ti-l trimit prin posta. nu trebuie sa iti platesti decat transportul(posta) ,in rest eu nu iti cer nimic.

Zi-mi cate banzi de leduri are panoul sa stiu cate montaje sa fac.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări