Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Candy GO 510 modul electronic

RETY

Postări Recomandate

De ceva vreme (2saptamani aproximativ) masina scotea un miros ciudat, apoi a cedat modulul de comanda

modul 41019594 GIAS VS.035d  arse R121 si un triac  FT0107MN.

Aveti cumva idee de valoarea rezistorului? (*are corp cam de 2-3W) si un echivalent la triac avand in vedere ca este SOT233 600V/ 1A logic level four quadrant ? Multumesc.( poate restul a scapat :) )

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RETY

4

• validae

1

Top autori în acest subiect

Ați încercat să răzuiți pe lungime vopseaua rezistorului și să măsurați între mijlocul lui și ambele capete ? Valoarea o dublați și o rotunjiți la cea mai apropiată valoare standard. Triacul poate fi și un ACS 108 sau ACST6 dacă doriți unul mai robusthttp://www.digchip.com/datasheets/download_datasheet.php?id=4161364&part-number=ACST6-7SG-TR&show=inline

Editat de validae
Link spre comentariu

multumesc de raspuns.Am cautat imagini pt modelul asta si se pare ca valoarea rezistentei este  de 10 ohmi iar triac am gasit echivalent la t.m...x Z0107MN

as fi preferat sa nu fac comanda doar pt asta! ramane de vazut cauza si daca nu mai are si altceva

Editat de RETY
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

S-a rezolvat , a mai fost arsa  (intrerupta) o rezistenta smd de 470 ohmi de la iesire din  controler pe intrarea triacului  (gate). Se poate inchide, multumesc.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări