Vizitator lucianp85 Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Buna!!!Am si eu o probl.Pe afisajul de la bord imi mai arata numai segmente.L-am dat jos si se vede fisurat chiar in zona contactelor.Exista vreo metoda de a repara contactele???Se vad doar putin pe sticla.|Conectarea pe placa se face printr-un cauciuc dinala, elastomer sau cum ii spune.Sai poate stiti la cineva vreo masina dezmembrata.Va multumesc mult de tot!!!! Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 daca sunt fisurate contactele, si nu mai poti conecta atunci faci rost de alt afisaj, zi exact de la ce e, tipul masinii daca e din fabrica etc. si eventual pune un topic la cumparaturi, cred ca asa ai sanse mai mari sa faci rost de unu, dar nu uita sa dai detalii Link spre comentariu
Vizitator electricus Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 :tonqe: Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 :tonqe:ti-i s-a facut pofta de un LCD sau ce? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum