Vizitator Marius-Valerius Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Va salut Am intrat in posesia unui amplificator pe tuburi Dynaphon 564. Problema ar fi un tub spart EZ80- asa l-am luat. Nu stiu cat de mult rau am facut prin faptu ca l-am pus sub tensiune fara sa vad acel tub spart. Intrebarea mea: Pot sa il pun sub tensiune dupa ce ii schimb tubul, sau exista riscul sa fi facut mai multe pagube atunci cand l-am alimentat? Trebuie sa schimb ceva condensatori? -baiatul are data fabricatiei prin anii 60. Poate cineva sa ma ajute cu acel tub? A doua problema, imi trebuie o doza pentru un pick-up Micro DD-5E Intrebarea mea: Ce tip de doza sa cumpar? Bratul este model MA-303 Va multumesc, O zi buna Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Practic nu ai tensiune anodica daca tubul EZ 80 este spart, totusi ar putea fi o problema daca anozii tubului s-au atins intre ei, pot afecta transformatorul de retea de acea cu tubul spart scos din soclu trebuie verificata tensiunea pentru Ua a transformatorului (cu priza mediana ) Link spre comentariu
allexx1968 Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Buna Aveti MP. Spor Alex Link spre comentariu
Vizitator Marius-Valerius Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Multumesc pentru raspunsuri, au fost de mare ajutor. Am facut rost de tub si amplificatorul merge. Mai am ceva de lucru la el, dar sunt multumit de sunet. In continuare, voi cauta schema amplificatorului, pentru ca pe spatele lui in loc de intrare phono scrie "Grammo" si asta ma face sa ma gandesc la pick-up cu doza ceramica. Pe schema electronica a amplificatorului pot oferi sincere multumiri sau Lei. Contructia include 6x ECC83 4x EL95 1x EZ80 VA multumesc, O seara buna! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum