ionescu liviu Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 sal`tare ! mie sincer imi place mai tot ce se numeste muzica, deci imi plac si unele manele (dar foarte putine, cam 1% din ele) ca restul nu se pot numi muzica si eu zic ca o petrecere fara manele e mai putin completa ca una cu manele. dar ma refer la manele mai normale - in mare parte cele vechi, nu cele cu refrenuri de genul "fara nr fara nr...." sau "daaa (ecou) daaa(ecou).... :smt005 . curge mai lesne berea pe gat la o petrecere pe ritm de manele decat pe orice alt gen de muzica si se danseaza usor pe ele. dupa parerea mea o petrecere echilibrata si reusita ar trebui sa includa tot felul de muzica, asa vei avea toti invitatii fericiti, asta in cazul in care inviti mai toti prietenii, nu doar vreo 10 carora le place house-ul sau altceva...SA NU MA INTELEGETI GRESIT ! ! nu sunt manelar prost si idiot - sincer. nu as plati nici daca as avea bani multi vreunul "din ala" care tipa in microfon, mai degraba m-as sterge cu banii aia la c#r decat sa ii dau lui. dar sunt si cateva manele care mie mi se par mai dragute la mine in playlist (in total vreo 20).pacat de muzica originala pe care ei o copiaza - vals, merengue...vestita "lambada" . de fapt eu fac dansuri sportive de un an si jumatate (latino in principiu) si la aproape toate manelele care apar le recunosc instrumentalul pe care il copiaza aproape 100 %eram la coafor si o doamna de etnie rroma statea la coada si scoate telefonul si pune o manea copiata - bineinteles - dupa un vals lent (initial nu stiam ca e manea) si la inceput mi-am zis in gand "ia uite ce muzica asculta...o tiganca stilata?" si cand incolo incepe o voce da manelar cu "daaa (ecou) daaa(ecou)..." am ramas socat de atunci :smt005 Link spre comentariu
LostCell Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 i s-a ars integratu..nu cred ca mai gaseste unu la fel :supz: ."house-ul este un pic mai sus decat maneaua.imi place sa ascult house cand lucru la ceva..dar la un party..eu nu reusesc sa dansez pe asa ceva.mai asculta asa..cineva muzica romaneasca usoara..dinainte de 90 sau dupa..cand nu canta oricine..si mai intelegeai ceva din muzica..nu doar bum bum..si maneaua.cum asculta toti amicii mei.volumu la maxim,winamp la maxim..bass la maxim..si ma mai intreaba..iti place cum se aude? :smt005 Link spre comentariu
neinvins Postat Mai 30, 2007 Autor Partajează Postat Mai 30, 2007 sincer .. in playlist .. pe langa legendele rock pe care le stim cu totii .. si-au facut loc si baietii de la bere gratis, holograf, iris, phoenix, sarmalele reci, vama veche, vita de vie si inca cateva formatii romanesti de punk si rock .. care sunt mai putin cunoscute "largului consum"asa ca da, eu mai ascult si muzica romaneasca Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 "caut un bou!!!""mi s-a pus pata pe câine... pardon, pe tine"!! :snakeman: ("mi s-a pus pata pe câine" e parodia scoasă de divertis. o găsiţi la ei pe site, la liber...) Link spre comentariu
Vizitator Boby Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 F**K manele , F**K manelisti , f**k them all !!! :smt116 long live the other music !!! :wav: Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Imi place Rock-ul in general (+ house, rave), dezavantajul este distanta mare pana in Bucuresti, (dupa un drum de 13 ore cu trenu' nu prea imi mai arde de concert). Imi dau pumni in cap la cate concerte au fost pana acum si le-am ratat. Totusi daca ar fi un concert Rammstein cred ca m-as forta. Link spre comentariu
neinvins Postat Iunie 24, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2007 rammstein lucreaza la un album nou ....dupa succesul ce l-au avut cu rossenrot mai lucreaza la unu ... is fenomenali tipii astia.daca ar fi rammstein in concert pe o raza de 1000km de bistrita as merge .. dar anul asta nu se va intampla ...doar la anul :toimonster: om trai si om vedea Link spre comentariu
Vizitator vacea Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 sal`tare ! mie sincer imi place mai tot ce se numeste muzica, deci imi plac si unele manele (dar foarte putine, cam 1% din ele) ca restul nu se pot numi muzica si eu zic ca o petrecere fara manele e mai putin completa ca una cu manele. dar ma refer la manele mai normale - in mare parte cele vechi, nu cele cu refrenuri de genul "fara nr fara nr...." sau "daaa (ecou) daaa(ecou).... :smt005 . curge mai lesne berea pe gat la o petrecere pe ritm de manele decat pe orice alt gen de muzica si se danseaza usor pe ele. dupa parerea mea o petrecere echilibrata si reusita ar trebui sa includa tot felul de muzica, asa vei avea toti invitatii fericiti, asta in cazul in care inviti mai toti prietenii, nu doar vreo 10 carora le place house-ul sau altceva...SA NU MA INTELEGETI GRESIT ! ! nu sunt manelar prost si idiot - sincer. nu as plati nici daca as avea bani multi vreunul "din ala" care tipa in microfon, mai degraba m-as sterge cu banii aia la c#r decat sa ii dau lui. dar sunt si cateva manele care mie mi se par mai dragute la mine in playlist (in total vreo 20).i :smt005 MAneaua nu e muzica , maneaua e c****.... niste tobe aruncate alandala....si niste ecouri periculoase... http://www.youtube.com/watch?v=SgJRK96X ... ed&search= uite aici un tip cu o fata de maimutoi si cu 20 de femei pe langa el. Omul asta are o parere foarte buna despre el , se crede pe locul 1 si asta din cauza celor care promoveza maneaua , TOTI CARE AU MANELE SUNT MANELISTI : NU EXISTA "AM SI EU 2 MANELE FRUMOASE" , " AM NUMAI MANELELE MISTO" ... "am o singura manea care imi place " . :toimonster: :toimonster: :smt008 Link spre comentariu
Extasy2525 Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 este penal rau asta http://www.youtube.com/watch?v=SgJRK96X ... ed&search= mam uitat la tot de curiozitate ce le mai bubuie mintea la aia....inafara de faptul ca toti au niste fete standard ( nu stiu de unde ia gasit....dar e lumea plina de prosti ), P*****E alea au niste fete.....direct pe frunte scrie stoarfe, vreau o m**e.......hainele lor se rezuma la tricouri de plastic...copiate dupa cele originale...gen mike, rebock, etc....pantaloni...la fel...poate sa fie si sport, dar tinuta obligatorie pantofi sa nu fie uitata...pt ei merge la orice...ce sa mai...sunt vraiste....vai de steaua lor Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Ce nu-si da seama nimeni e ca ne indreptam incet dar sigur spre disparitia poporului român. Ca s-au inmultit necontrolat magraonii e una din probleme, a doua e prostia celor care adopta cultura magraonilor, se auto-desnationalizeaza singuri. Practic dam pe tava tara noastra unor refugiati din India evului mediu, goniti de acolo de buni ce erau. :axe: Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Nu vreau sa supar pe nimeni, dar eu cred ca frumusetea lumii consta tocmai in diversitatea ei. :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 Nu vreau sa supar pe nimeni, dar eu cred ca frumusetea lumii consta tocmai in diversitatea ei. :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman:De acord cu tine, dar diversitatea sa fie la ea acasa, nu sa ma invadeze pe mine si ai mei. :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 Link spre comentariu
George(sb) Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=NjG1GjBM ... re=related Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum