Parakiosu2 Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 nu se mai aude nimic de virusul ala anti-manele? nici un update? ca ar fi fost singurul virus pe care l-as fi pus cu mana mea pe pc-ul "propriu si personal", dar nu ar fi avut ce sterge.end oftopic:jenabil, maneaua e jenabila. manelele sunt jenabile dar asta e de-a dreptul "JENIBILA".Zi doamne fereste de virusul ala.Nu de alta da o sugem la nunti vere.Iti place sau nu pui ce cere omul.Eu ascult manele sa ma distrez cu versurile lor manca-ti-as.La versuri cel mai tare e Hadrian -ii mai zice si avortonu :partyman: Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 cum vi se pare muzica lui emir kusturica??inclusiv cea din filmele lui (unele din parodiile a-tentat s-ar potrivi de minune in unele din ele...)Mie imi plac toate manele.Hooooooo nu dati.Am si eu o preferinta ce va agitati asa.Imi plac manele .................dar originale.Adica muzica orientala,greceasca ,poloneza,Iugoslava etc.Si iubesc muzica arabeascaMelodia Din Munte Negru care a castigat Eurovision-ul acum cativa ani ,cand am auzit-o cantata de ady de vito - alias avortonul- am inebunit de nervi.Mi sa facut scarba de ea.Este vorba de Lane Moje cantata de Zeljko Joksimovic Link spre comentariu
neinvins Postat Februarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2007 :supz: :supz: ROCK fratilor. :supz: :supz: cred ca mi-as taia venele daca nu as avea un manowar sau un maiden sa ascult dupa o zi grea.... Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 cum vi se pare muzica lui emir kusturica??inclusiv cea din filmele lui (unele din parodiile a-tentat s-ar potrivi de minune in unele din ele...)Mie imi plac toate manele.Hooooooo nu dati.Am si eu o preferinta ce va agitati asa.Imi plac manele .................dar originale.Adica muzica orientala,greceasca ,poloneza,Iugoslava etc.Si iubesc muzica arabeascaMelodia Din Munte Negru care a castigat Eurovision-ul acum cativa ani ,cand am auzit-o cantata de ady de vito - alias avortonul- am inebunit de nervi.Mi sa facut scarba de ea.Este vorba de Lane Moje cantata de Zeljko Joksimovic cu regret tin sa te informez ca Emil Kusturica este un regizor si nicidecum un interpret de muzica, intradevarel a avut niste filme despre tigani si anume: in vremea tiganilor; pisica alba, pisica neagra si cel din urma dar cel mai greu underground, coloana sonora este interpretata de Goran Bregovic, imi pare foarte rau ca acest artist este bagat in aceeasi oala cu manelarii, aceasta muzica se vrea a fi muzica lautareasca, ceea-ce nu are legatura cu manelele, ca sunt foarte multe persoane de etnie roma care asculta manele, asta e alta poveste, manele asculta si romanii, eu personal nu suport manelele nici macar la bascau sau la un pahar cum spun unii, dar Goran Bregovic imi place, e o muzica pe care nu multi o apreciaza, daca o pui pe un sistem mai rasarit, vei constata ca are o masterizare extraordinara, nu cum au manelele facute pe calculator Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 cum vi se pare muzica lui emir kusturica??inclusiv cea din filmele lui (unele din parodiile a-tentat s-ar potrivi de minune in unele din ele...) Daca nu te-ai prins inca iti spun eu.Nu imi plac manelele.Si stai linistit ca stiu cine este Emil Kusturica .Dar asta se poate asculta doar acasa nu la o sonorizare. Sincer mie cel mai mult imi place Ederlesee.Super piesa. Ca tigani asculta manele e una.Mai grav este ca asculta si romanii. Si se cer la chefuri din ce in ce mai mult. Sa-ti dai seama care e manelist e usor de tot.Pui 3 manele una dupa alta si dupa bagi un house. Si ghici ce se intampla.Mai raman 2 care danseaza.Restu isi baga si isi scot. Asa este la noi in romania. Sa va povestesc ceva: Un copil de 13 ani de la mine din bloc ,care era in reteaua de bloc,avea instalat NetWatcher si vedea ce trag de la el. Intr-o zi a vazut el ca am copiat tot folderul lui cu mane.Cand m-am intalnit cu el in fata blocului ,nici buna ziua nici nimic,pustiu cica: "este frate ca manele sunt baza? ma bufnit rasul dar in acelasi timp mi-am dat seama ca astia de varsta lui chiar nu au auzit de muzica adevara. Sa fac ceva pe LA si albatros ca ei au indobitocit tara. Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 Electro music rullz :supz: clar!nici nu se pune problema de manele...spre fericirea mea nu am fost nevoit niciodata sa pun manele la vreun party..toti cei care au participat au fost "alesi"... :partyman: no manelisti allowed :axe: sper ca asa va fii si in continuare...Cat despre pustii de 10-18 ani de prin bloc...imi zic mie sa dau muzica mai incet ca ei aud versurile de la manelele lor si basii de la mine :rolleyes: Mai rau e cand asculta vecinu de deasupra manele...are vreo 45 de ani...la ala nu ii pot spune nimik,mi-e jena de om(varsta)si dupa ce ca ii dau basi multi si grei zilnic sa ii mai spun si sa nu asculte el manele ca eu nu le suport cred ca mi-ar da in cap pe scara :smt033 Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 Parakiosu2, din pacate maneaua nu e muzica tiganului e chiar muzica romaneasca, ca sunt multi tigani care o asculta e alta poveste, maneaua reflecta gandirea (daca exista asa ceva) a oamenilor care nuprea au avut parte de scoala, nu ca nu exista si oameni cu facultate care asculta cu influente orientale, maneaua e reflecta gandirea omului pentru care nu exista valori spirituale ci doar materiale;OFF TOPIC: in calitate de moderator eu nu pot sa impun sa se discute despre genul meu preferat de muzica, e frumos pentru ca imi place mie, eu sunt un om care iese odata de doua ori in club pe saptamana, mie muzica electronica imi da o stare de plecere deplina, pentru altul care nu poate sa o inteleaga sunt doar niste simple bubuituri caree ii provoaca stres, printre altele mai ascult si muzica mai vechie 80'-90' in special cele interpretate la instrumente naturale si lucrate cu mare atentie in cel mai mic detaliu; concluzia ar fi ca desi nu imi plac manelele ele vor fi acceptete ca fiind un gen de muzica si personal voi interveni indiferent de genul de muzica doar in cazul in care se trece de la muzica la vulgaritate si/sau eventuale dispute Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 Parakiosu2, din pacate maneaua nu e muzica tiganului e chiar muzica romaneasca, ca sunt multi tigani care o asculta e alta poveste, maneaua reflecta gandirea (daca exista asa ceva) a oamenilor care nuprea au avut parte de scoala, nu ca nu exista si oameni cu facultate care asculta cu influente orientale, maneaua e reflecta gandirea omului pentru care nu exista valori spirituale ci doar materiale; Eu personal cand ajung acasa seara nu ascult manele cu toate ca in colectia mea am 400 de cd-uri. Si le am exclusiv pentru sonorizari. Oricum ai dreptate cu gusturile -nu prea se discuta. Cei mai tari sunt parazitii:aud manele de la taru de deasupra si inaite de asta ziceau ei intr-un cantec cica:BAIETII MEI ASCULTA DOAR HIP HOP SI MANEA,SUNT LEGAT DE AI ASA CUM ZIUA >>>>etc Mi-e imi plac melodiile arabesti.Norocul meu este ca am un prieten care mi-a tradus unele piese.au super versuri.As spune chiar poezie la unele.Sunt super.Nu sunt gen "pumni mei minte nu are" sau "anii mei frumosi io nas vrea sa plece ,dar ei pleaca trece"citat din celebrul Adi de la Valcea. Link spre comentariu
Vizitator Dark5man Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 Eu nu pot sa condam 'miscarea' manelistica... Desi ascult rock, cateodata tehno, house, etc. Imi pare ca atunci cand muzica din anii 80-90 era un bun de consum in masa, s'au stabilit unele standarde legate de 'FENOMENUL DE TURMA' Nu vreau sa insult pe nimeni, dar am auzit pareri conform carora regimul comunist nu era interesat in a educa marile mase. Acest fapt, trecand in oarecare masura si dincolo de revolutie. In opinia mea asa a inceput si a crescut genul acesta... (ma feresc sa spun muzical) Oricum din numarul mare de 'fani' nu pot decat sa ma gandesc ce se va intampla cand copii mei vor fi expusi la treaba asta. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 Albatros şi Azur chiar credeau în ce cântă acolo!!!adi de vită măcar a nimerit 2-3 manele bunişoare...restul au obsesii cu bani, duşmani şi purisance...notaţi însă câţi "hartişti" de la noi şi de-aiurea o ţin într-un etern remix al vechilor hituri, ale lor sau nu!!!şi nu e vorba de limite de gen... asta e, muzele şi-au luat lumea-n cap, şi-au emigrat pe altă planetă!!! :snakeman: Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Mie stiti ce imi place.Daca ma prinde pe mine orda fara drepturi de autor iau 1500 ron amenda.manelisti in schimb imita orice melodie de la khaled.anna vissi,kathy Garby -ca sa nu mai zic cum se imita intre ei.Nu am vazut manelist amendat. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 http://rudarel.com/MP3%20Paltalk.htm Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 7, 2007 Partajează Postat Martie 7, 2007 Hey, Masturbater!! Sitting in my house, and I know that I'm alona, Feeling kinda horny, got a jingle on my bona. Go grab a Penthouse it's the one with Sharon Stona. Hey Masterbata!! I go a little faster and it's feeling kinda nicea, Once ain't enough so I have to do it twicea. If you wanna spank the monkey I can give you some advicea. Hey Masturbata!! I use some baby oil or a little Vaselina, Laying down a towel so I keep my carpet cleana. Never shake my hand cause you don't know where its beena. Hey Masturbata!! I do it in my car when I'm driving down the streeta, One hand on the wheel and the other's on my meata. I can't get out of the car cause I'm sticking to the seata. Hey Masturbata!! Since I was a kid I have been a Masturbater, Choke the chicken, hum the knob, squeezing the tomata. I've loked at Ms. November now I'm gonna decorate her. Hey Masturbata!! Buffing the banana, Mr. Lizard shaking bakin', Pounding on the flounder and it's mayonnaise I'm making. Spank the frank, wax the carrot, God my hand is aching. H-e-e-e-y Masturbata!! :snakeman: :supz: :supz: :supz: Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 completare pentru cele de mai sus!!! :smt005 Link spre comentariu
MCDragoos Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 Salutare. Mai oameni buni am mai auzit si eu manele ca sunt inconjurat numai de dobitoci care asculta asaceva, dar versuri de tot kkt ca cele din videoclipul al doilea (primul sincer nu l-am vazut) n-am auzit in viata mea. Sunt lipsite de orice rima, sunt jalnice rau, cred ca si un copil de gradinita ar fi compus ceva mult mai ritmat. Si mai e ceva toti manelistii sunt inconjurati de "n" parasute care dau din fund ca binenteles la alteceva nu cred ca-s bune. A si cum am mai vazut prin mai multe posturi pe aici intreadevar astia fura melodiile ca-n codru' da nu se ia nimeni de ei :smt068 . Dupa mine a dezvata un mamelist de "viciul" asta ar trebui supus la cura de muzica rock (cel mai bine black) pentru purificare si dupa aia ceva mai usor dance, house, electro, latino. De ascultat ascult manele dar decat cele grecesti (altceva nu am in materie de manele ) P.S. Prefer sa ascult muzica din '80-'90 decat ce e acuma pt ca multa muzica e comerciala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum