Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radeti pana picati sub masa

neinvins

Postări Recomandate

Salutare oameni buni da la ce va mirati manelisti ca asta se bucura sunt mandrii ca a putut face asa ceva cu 1 clasa maxim 2 :smt003 .Care vine sa facem si noi un lager sau ceva sa nu mai avem probleme de manelisti in timpul sonorizaii. Odata la tara sonorizam la o discoteca si am vorbit cu sefu ca ar fii bine sa facem un house party. Se si face partyul mere doar house nu trece 10 minute vin deja oamenii mai de la david guta baga si tu ala word is mine. Putzin mai incolo vine altu bagati si voi ceva manea ca toata seara se auzea bum bum bagati ceva vesel sa aiba si tuti tuti. De aici se vede unde e romania si din ce caz e destramarea asta? tigani si manelisti fratilor :axe:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

10

• neinvins

9

• adircf

5

• Parakiosu2

5

Top autori în acest subiect

lasa ma....ca nu ai sa ceri de la ei....au mentalitatea scazuta....anturajul de cacao si gandesc ca niste ratati. Stau in spatele blocului pe gard asteptand sa stranga 10 lei de intrare la disco ro-manele ca restu nu mai conteaza, se intoarce cu RATB-ul la 5 juma can dii da drumu....si multe altele. Cand eram in clasa a-12-a in liceul Electronica din pipera ( mai nou colegiul tehnic edmond nicolau ) miam pus piercing in buza...si cum acolo vreo 85-90% din oameni erau de prin zone de pe acolo se asculta manele.....si auzi ce intrebare imi face unu....ca eu miam pus piercing sa fiu mai smecher? auzi tu intrebare ce imi pune ala.....cata minte sa ai sa pui asemenea intrebare, si eu iam zis de design, dar altu mai destept ma intreaba...auzi da tu esti gay? :))) sa ma tavalesc de ras....ca cica numai gay au.....si acum toti rupti manelari au piercing....ca mie si rusine sa mai port.....sa ii fuk de rupti ce sunt :)))...aa era sa uit...idolul manelarilor la house este tiesto....s ala e rupt...dar ei sut si mai si :))

Link spre comentariu

Revolta asta are la baza o simpla conventie sociala.Cine poate spune ca piercing-ul e arta si manelele sunt kitch? Sau invers?Daca toata lumea a asa sofisticata de ce nu ii puteti intelege si pe cei diferiti de voi?P.S. Nu ascult manele nu am piercing si nici gay nu sunt.

Link spre comentariu

rogeorge. aici este vorba de INCULTURA.eu ma uit asa in urma putin ... din ce imi povestea bunica ..(de la tara saraca) cu doar 4 clase ...erau multi oameni prosti. si cand mai mergeau prin oras stateau in banca lor si incercau sa isi rezolve treburile cat mai repede si sa plece de acdolo. pt ca le era RUSINe ca nu pot sa poarte o conversatie.acuma, manelarii sunt la acelasi nivel. poatew chiar mai jos. dar deaia, vazand la televizor sau nush pe unde, chiar in versuri ca daca esti prost si ai putere sau daca arunci cu banii in ploaia de bani deasupra lu salam, bani castigati la negru sau furati, esti OM BAZAT.ei fac p**a mare la toata lumea.zi-mi tu un manelist care are mai mult de 20 pagini dintr-o carte citite.am intalnit o gramada care nu stiau ce-i aia un CARAGIALE. asa sa stii u.e o mare probleme a societatii si ar trebui corectata, prin lege daca nu se poate altfel.

Link spre comentariu

din pacate nemernicul de costi are mai mult de 20 de pagini citite. l-am cunoscut pe vremea cand canta rock la constanta. da sa dus pe p**a cu prostitutia muzicala. asa ca ii doresc acum si lui si la toti baetashii lui multe :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:

Link spre comentariu

ala nu vrea sa faca arta, ci bani!!!daca erau "pe val" rockul si house-ul, credeai ca scapai de marele roacher/hauser costi ionita??? :smt005 (aveam pe undeva un jpg... Manellica, cu gutza, adrian si... inca unu, ranjitori, machiati gothic style, si cu tricoaie negre... Manellica ortografiat cum se scria pe vremuri Metallica... stiti voi...) :smt005 si cu mana stransa pumn, cu destu' mic si cel mare raschirate... WOW!!! :smt005 :smt005 :smt005

Link spre comentariu

cum vi se pare muzica lui emir kusturica??

aici ii alta treaba :weedman: . mie cel putin asa de mult mi-a placut Pisica Alba, Pisica Neagra incat l-am vaut de vreo 5 ori si coloana sonora e bestiala :rolleyes:
Link spre comentariu

adircf.numai de 5 ori? filmu ala e mama lor. nu mai stiu de cate ori l-am vazut.intr-o vreme ma uitam le el numai ca sa imi ocup timpul.cel mai tare era dadan. si cea mai bestiala faza dupa mine a fost cand canta el la microfon la nunta lu` sor`sa si nu putea dansa din cauza microfonului. solutia a fost sa il bage in gura si sa cante in contunuare :supz: am mai invatat cum se poate verifica daca benzina e adevarata .. sau e cu apa.... :toimonster: oricum! jos palaria pt emir kusturika si goran bregovic@myfty. emir kusturika a fost regizorul. goran bregovic a facut coloana sonora

Link spre comentariu

Cred ca il scot acuma de pe retea sa ma mai uit odata.

Filmul meu preferat all time este.. The Hunt for Red October.

Am o slabiciune foarte mare pentru rusi si tot ce s-a construit vreodata pe acolo. Difuri :smt007 , masini 4x4 :smt007, Natashele :smt007 :weedman:, etc .

Filmul l-am vazut de 11 ori :drinkers:[/u]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări