Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radeti pana picati sub masa

neinvins

Postări Recomandate

http://www.youtube.com/watch?v=nXXO5vUhZuk

"rechinu - (omu zapezilor)"

http://www.youtube.com/watch?v=nWw5h7LO5xg

"florin maimuta" - manea

primul e obsedat de religie .. al 2-lea e prost de bubuie ......

ascultati versurile .. in special la a 2-a piesa .... juma de ora am ras dupa ce a gasit-o :smt005 :smt005

ps. daca este vreo problema ca am pus o trimitere catre o manea .... nu vreau sa insult pe nimeni ... dar merita vazut la ce nivel de incultura au reusit sa ajunga unii oameni ....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

10

• neinvins

9

• adircf

5

• Parakiosu2

5

Top autori în acest subiect

manelarii p**i ! asa ciuda am pe ei, incultzii naibii ! 2 clase ca si trenu au ! alea is versuri ma ? alea is piese ? mie mi-ar fi rusine sa ascult asa ceva ! INCULTZI ! detest manelele, detest manelistii ! nu toti, doar aia care se bat cu caramida in piept ca ei is cei mai si au camasha alba cu gulerul ridicat, pantaloni albi de stofa si ciocate albe ! x( x(

Link spre comentariu

distrusi. altceva nu pot sa spun. Ii urasc din tot sufletul. Deja ii recunosc dupa fetZe la sonorizari si toti sunt niste oameni inculti.Ma mai distreaza aia ce zic ca o ascultat manele 5 ani si acuma ascult hous, motzard, dens si hipi hopi.Asa ca fapt divers.C-am ce muzica asculta romanii nostrii ce ne fac de rusine prin alte tari? :supz:

Link spre comentariu

stai sa vezi ce fain cersesc romanii in viena pe metrou. Unu vine cu acordeonu, altu cu cetera, mai vine o gajica si canta "pe valurile dunarii" si in loc de omniprezenta palma in care se pune un banut acuma a luat loc o cana :supz: .Tot acolo, stiti cum mi-am dat seama ca am vazut primul roman? Treceam pe langa un liceu si la intrare erau ceva baietasi cu freze de papagal, suvitati in 5 culori cu geci cu cel mai mare puf vazut de mine vreodata si aveau ceva telefoane noi in care Guta ascutea strunele :rock: :supz:

Link spre comentariu

mai stiu eu maneleri .. care au ascultat manele cate 4 sau 5 ani .. si imi vin mie pe la concerte acuma cu tricouri cu limp bizzkit sau linkin park ... cu putina pleata in cap .. si imi zic sa mai bag inalte si sa scot din gain pe toba mare .. ca nu suna bine............... :toimonster: :toimonster: imi vine sa ii scuip intre ochi...

Link spre comentariu

Ce de kko :axe: mii se spune pentium4....dar mii s-a ars integratu' :smt042 :smt042 Va place sau nu , astia sunt oamenii pe care ii place multa lume(proasta) sa speram ca peste cativa ani va uita lumea de ei... :prayer:

Link spre comentariu

nu se mai aude nimic de virusul ala anti-manele? nici un update? ca ar fi fost singurul virus pe care l-as fi pus cu mana mea pe pc-ul "propriu si personal", dar nu ar fi avut ce sterge.end oftopic:jenabil, maneaua e jenabila. manelele sunt jenabile dar asta e de-a dreptul "JENIBILA".

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

mda....nice.....ce sa zic....cacarea lumi cu ala...oligofren de mana 1.....ce sa le faci ma? daca atata minte are....face si el ce se cere si ce se poate face cu un buget minim si cu o minte scurta, nu mai zic de faptul ca fac priu cu el ca daca il intreb ce e un P IV o sa iomi zica cal....daca il intreb ce are in el il bag in ceata, daca il intreb ce e ala integrat o sa zica ca o piesa ( asta daca il duce mintea putin ) daca nu o sa imi dea una in gura si gata...ca nu stie multe prostu......:)))) ....o mare lepra de om, ias aduna pe toti in rocoteca aia si as da o grenada in ei :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări