cristian_98 Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 (editat) Buna ziua. Am primit acum la "reparat" un Samsung Galaxy S2, care are android 4.1.2. Mi sa zis ca de ceva timp face o figura: Cat e pus la incarcat in incarcatorul original, de samsung se restarteaza din cand in cand, in acest timp nivelul bateriei creste, bateria tine, deci exclud mufa. Am incercat si alte incarcatoare...Si culmea nu face tot timpul.. Am incercat o resoftare cu ODIN, zis si facut, dar problema persista, nu si in cazul in care e pus la laptop la incarcat. Am pus un rom custom, Cyanogen 11, merge ok, nu mai are problema asta. DAR, persoana vrea pe cat posibil 4.1.2 stock. Am mai incercat inca un soft cu ODIN, aceeasi treaba, se restarteaza. P.S. Inca o chestie am incercat. Am pus cu odin android 4.0.3 stock, apoi update prin WI-FI la 4.0.4, apoi tot prin WI-FI la 4.1.2. Cand am ajuns la 4.1.2 am mai facut un update ce aparuse de vre-o 25 mb. Dupa ce am facut update-ul...se reia povestea. Nu ar fi vre-o sansa sa pun fara update WI-FI, si sa mearga ok? Editat Februarie 21, 2015 de cristian_98 Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 Am avut aceeasi problema cu un i9001 adica S1, pana m-am enervat peste orice masura si l-am zdrobit de pamant. merge cu Cyanogen dar öla un moment dat problema tot apare sa stii. Pe langa , ca , la un moment dat incepe sa ruleze greu, se mai si restarteaza. Problema sigur nu este din soft ca am investigat destul de mult si am incercat cateva zeci de modari. La mine nu am reusit sa fac GPS-ul sa functineze nicicum dar partea cu restarturile chiar sunt enervante ca in mijlocul convorbirii isi da restart, sau cand ai mai mare mevoie de ce stiu eu ce aplicatie iar vine restart...si dureaza pana se restarteaza...nu ca in 10 sec il poti folosi. Problem este sigur din Hardware-ul precar care a fost folosit, proiecatrea PCB etc, Eu m-am jucat cu al meu 1 an jumate si am tot cautat solutii dar nu am gasit si nici nu cred ca exista daca problema este din proiectare PCB sau ceva interferente intre cipurile folosite. Credca le-au scos pe banda rulanta fara a mai face teste amanuntite, dealtfel cum se face in ziua de azi, si asa clientul se enerveaza la un moment dat si isi ia altul...pana atunci au iesit modele noi si/sau probabil problemele trecute au fost rectificate..... Imi cer scuze ca nu am fost mai de ajutor dar nu stiu cat este de rentabil sa investesti timp intr-o problema destul de des intalnita la acest model. Totusi daca vei gasi o solutie te rog frumos sa o comunici aici, ca sunt foarte curios care va fi, si sa stiu daca l-am zdrobit degeaba sau nu!!!! Link spre comentariu
cristian_98 Postat Februarie 21, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2015 (editat) Merci de raspuns. Ideea e ca se restarteaza DOAR cand e pus la incarcat, in incarcatorul original. Cum il scot nu mai are treaba. Nu se blocheaza, si restartul dureaza maxim 5 sec. Adica imediat revine totul. Nu face deloc lag, merge chiar ok. Deci toata figura o face la incarcat, in cel original, se restarteaza de 2-3 ori pe incarcare. Editat Februarie 21, 2015 de cristian_98 Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 pai sigur e ceva acolo....o bucla de masa sau ceva interferente carese creeaza in momentul in care e la incarcat. Ca idee ai putea sa folosesti un alt incarcator...dar nu cred ca se va rezolva Link spre comentariu
florin mulies Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 totusi incercati sa schimbati banda aceea de la incarcare. vine cu tot cu microfon, pe care este si un controler. posibil problema sa fie de acolo.spuneati ca doar pe incarcatorul original face asa, iar ca pe laptop nu. pe laptop usb nu scoate 1A cum are incarcatorul original. posibil si de aici sa fie problema. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Februarie 21, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2015 totusi incercati sa schimbati banda aceea de la incarcare. vine cu tot cu microfon, pe care este si un controler. posibil problema sa fie de acolo.spuneati ca doar pe incarcatorul original face asa, iar ca pe laptop nu. pe laptop usb nu scoate 1A cum are incarcatorul original. posibil si de aici sa fie problema. Poti fi putin mai explicit? Adica ar trebui sa incerc cu un incarcator mai slab...sau? Incarcatorul meu e de 0,7 A...cel putin asa scrie pe el. Link spre comentariu
florin mulies Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 tot un s2 am si eu. incarcatorul meu are 5v si 1000mA. imi merge si cu mai mic la amperaj insa incarca greu... cel de 1000mA este cel cu care a venit. asta ar fi o idee, sa incercati si un alt incarcator sa vedeti cum face. insa tot cred ca de la controler este. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 Am mai pus odata softul 4.0.4, apoi update prin WI_FI la 4.1.2, e a 3-a incarcare si nu mai face figura. Sper sa nu fie doar momentan. In rest totul e ok, se misc biiine, se incarca ok. Link spre comentariu
voodoo Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Schimbă folia de încărcare ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum