bogdan_2006 Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2007 toata stima pentru neinvins cineva care mai tine si cu incepatorii Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 21, 2007 Partajează Postat Ianuarie 21, 2007 Aici nu este treaba ca esti 'evoluat' sau nu.Daca iubesti muzica si vrei cu adevarat sa zici ca iti produce placere incerci sa faci ce trebuie.Nu ma da nici pe mine banii afara din casa,de fapt ma aflu in clasa mica-mijlocie,si am muncit mult si am pierdut timp ca sa obtin ceva sa-mi placa cu adevarat.Daca si tu zici ca stii cum e cu SAL-ul precum zici nu ai mai recomanda asa ceva,aceste lucruri ar trebui interzise,sunt numai chinuri si belele.Posilitatile ,cum am mai spus,se fac,in timp,ca se gasesc si lucruri bune ca sa nu necisite vinderea unui rinichi sau asa ceva.Cat despre recomdarile mele,era acolo si acel Beyma din seria studio care e cu cateva sute de mii mai scump ca Sal-ul,sau cel auto,GZ.Aici nu este problema ca tin cu vreo firma anume,ca sa fiu mai exact W300-le acela chiar nu-mi place,ca de fapt nici celelate,dar macar sunt altceva fata de junghiurile alea.Sau ,se poate chiar renunta la sub fara nici o retinere si se poate construi 2 boxe fullrange ,asta daca se vrea a asculta muzica.Pt. grohaiala exista restul 'firmelor'.Si cred ca asta este si scopul acestui forum ,sa explice celor care nu prea au multe cunostinte cum stau lucruri si sa incerce sa-i aduca pe calea cea dreapta ca sa nu aiba impresia ca tot ce zboara se manaca si ce au obtinut este ceva bun,ca mai apoi sa se mai si laude.In fine,subiectul lui era despre o parere asupra unui difuzor,s-a ajuns la altele vad ,asa ca nu cred ca are rost sa mai continuam ca nu merita ,s-a spus ce era de zis si a inteles,sugerand ca toipicul sa se inchidaSalutare Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2007 s-a ajuns la altceva din cauza ta si nu a altuia pusese o intrebare dar vad k ai reusit sa aduci postul la cu totu si cu totu altceva. si iubesc muzica k daca nu era asa nu ma mai apucam sa-mi fac statie si boxe si ramaneam la un sistem de calculator la 15 ron de 2X5W (cred k erau de atata) Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 21, 2007 Partajează Postat Ianuarie 21, 2007 Nu stiu cum sa va spun, dar reveniti la subiect.@CBI te rog sa scri sa mai inteleg si eu cevad in ce scrii, nu ca scri cu grseli, dar scrie un pic mai ordonat...nu de alta dar vreau sa citesc si pur si simplu trebuie sa citesc de cateva ori pana sa inteleg tot ce vroiai sa zici...si nu cred ca sunt singurul :smt006 Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 21, 2007 Partajează Postat Ianuarie 21, 2007 @CBI te rog sa scri sa mai inteleg si eu cevad in ce scrii, nu ca scri cu grseli, dar ... Da,asa este,scriu cam repede si mai mananc cate o litera,acum am vazut,nu am fost atent.In caz ca totusi faci o gluma citeste si tu ce-ai scris anterior :smt005 Si imi cer scuze inca o data ca am stricat topicul ,nu o sa se mai repete,am terminat,cel putin asa sper Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 21, 2007 Partajează Postat Ianuarie 21, 2007 Nu m-am referit la greseli gen acelea de care ai spus tu... grselisi am uitat un "cand"...In fine :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum