MIHAIS Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 am un aparat care are la baza un microcontroler MC68340PVpentru acest aparat exista mai multe versiuni de software (atasez doar 2 versiuni )soft-ul este scris in 2 memorii (odd si even ) de tip M27C2001ma intereseaza sa stiu exact diferenta dintre soft-uri .am incercat sa observ diferentele direct in .bin dar munca e titanica ( vre-o 50 de pagini )exista cumva o alta metoda de a observa diferentele mai usor ?merci ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Da, batranul windoze stie sa o faca.Start->RuncmdIn fereastra care se deschide (e neagra si urata) scrii asa:fc /b FISIER1 FISIER2unde FISEIR1 este numele complet al primului fisier bin (poti sa faci drag and drop din explorerul de win) iar FISIER2 este al doilea fisier bin, cel cu care vroiai sa il compari.Ca rezultat obtii ce difera si unde.P.S. fc vine de la File Compare si este inclus in kitul oricarui windows. Pentru mai multe informatii da in fereastra aia neagra si urata:fc /?Bafta! :smt004 Link spre comentariu
MIHAIS Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 multumesc de idee dar tot nu pricep nicanu pot vedea bin.ul asta sub forma unui text ?ca asa e mult mai usor ? Link spre comentariu
sofian Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 poti compara cu orice editor de fisiere *.hex uite aici unul http://www.bpsoft.com/ Link spre comentariu
Vizitator Gicutzu Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 Daca ai Total Commander poti sa selectezi fisierele si sa dai apoi Files->Compare by Content.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum