Vizitator Mnr2311 Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Salut, am si eu o intrebare ,daca am un aplificator si niste boxe pasive si a-si dori sa cumpar si un subwoofer ,el sa fie pasiv sau activ? Multumesc, o zi buna. Link spre comentariu
tomalex Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Buna ziua! Citate din regulament: 3.16 -CAUTATI cu atentie folosind functia CAUTARE inainte de a deschide un subiect nou, este foarte probabil sa se fi discutat.3.17 -Cand creati un SUBIECT NOU incercati sa alegeti un subiect SCURT si cat mai CLAR, subiectele gen "AJUTOR!!!" sau "NU MERGE !" vor fi sterse imediat. Ofera cat mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa ti le ceara.Un ghid pentru a pune intrebari gasiti aici http://wiki.lug.ro/C... ... inteligent Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Subwoofer-ul pasiv, nu are amplificare încorporată. Este de fapt o incintă, ca oricare, dedicată. Dacă amplificatorul tău este un stereo, și are doar ieșire de linie, ieșire de semnal mic pentru subwoofer, vei avea nevoie de un subwoofer activ, mai exact unul cu amplificator încorporat. Dacă, și sunt cazuri rare, amplificatorul tău, de obicei amplituner, are ieșire amplificată pt. sub, atunci, un pasiv îți e ok...Trebuia să prezinți exact configurația ta... Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 In opinia mea - indiferent ce amplificator ai - sa iei un sub activ cu amplificator special pt. sub care sa aiba corectii de faza, frecventa de crossover, etc. Aceste optiuni fac diferenta intre un sub-bas ok si un sub de exceptie. Link spre comentariu
Vizitator Mnr2311 Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 (editat) Am un receiver Avr-x2100w si un set de boxe Monitor supreme 1002 +252 centru +202 spatele. P.S-Niste sugestii pentru un subwoofer pana in 1500 de ron? Editat Februarie 20, 2015 de Mnr2311 Link spre comentariu
turcu_dan Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Salutare, cautand pe net am dat peste acest anunt si am o nedumerire...... ar merge un asemenea tip de subwoofer auto pentru sonorizarea unei incaperi de 5x5m? ( http://olx.ro/oferta/bass-auto-spl-600-watt-ID4nP9a.html#91e588b358 ). Sau subwooferele de tip auto nu se preteaza pentru incaperi? Multumesc...... Editat August 18, 2015 de turcu_dan Link spre comentariu
Vizitator Nenciu Victor Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Se aud cam la fel . Nu sunt diferente mari ... Depinde de ce incita are , difuzor , putere , firma etc ... Cauta un Subwoofer , amplificat , cu toate ca il poti lega si la ce ai tu , in bridge , dar cautand pe net observ ca e denon si e 7.1 reciverul ( daca e vb de el ) . Iar la subwoofere conteaza atat puterea cat si frecventele ... Pentru o camera de 5x5 ( a mea are 3x5 si am un subwoofer de 200 W RMS si vibreaza tot la volum mare ) , un 200 W - 400 W ar fi suficient , iar ca frecventa daca cauti si gasesti ceva incepand cu 20 Hz - 45-50 kHz ar fi mai mult decat satisfacator ! Link spre comentariu
Dominicue Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 .........iar ca frecventa daca cauti si gasesti ceva incepand cu 20 Hz - 45-50 kHz ar fi mai mult decat satisfacator ! de la 20Hz pana la 45/50 kHz ????????? ....esti siguri ca vorbesti despre subwofer-re ????? fara suparare ........te-ai scremut mult cand ai debitat perlele astea ?????? Link spre comentariu
Vizitator Nenciu Victor Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 de la 20Hz pana la 45/50 kHz ????????? ....esti siguri ca vorbesti despre subwofer-re ????? fara suparare ........te-ai scremut mult cand ai debitat perlele astea ?????? Stiu ca incepe cu 20 si trebuie sa se termine pe la 50 hz ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum