Kenwood_DJ Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 nu are nime planurile pt ASS scooper ? am auzit ca ii rupere, si ca suna cel mai bine dintre scoopere ! ASS RX18 sau RX9 . am auzit ca suna mai bien deact un BPH, adevarat ? are careva planurile ? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 ASS scooper?nu prea imi place mie cum suna .... :smt017 Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 asa ii adi, doar nu crezi ca ma refeream la altceva !! stii ca nu ma ocup cu lucruri murdare ! asa ii zice ASS Scooper Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Kenwood, nici cei de pe speakerplans nu au planurile...asa ca nu cred ca le are cineva de aici, si pe aici nu sunt prea multi care stiu ce sunt alea scoopere... Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 ok frate totusi , poate poate poaet poate careva... cumva intamplator... o auzit despre asa ceva si chiar are planurile Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 Aruncati si voi un ochi la boxele despre care vorbeea kenwood http://www.assspeakers.com/cart.htm Sa nu va curga din gura :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum