kata_tel Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Am o tableta viva h7life allwiev si nu pot descarca aplicatii am pus cateva si nu mai ma lasa zice ca nu am spatiu. Ea are 8gb intern si card de 4gb. Cred ca e din soft cv, trebuie trimisa la garantie?ms Link spre comentariu
tpc Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 (editat) Descarca si instaleaza pe tableta Clean Master Phone Boost . Ii dai sa curete sistemul pentru a mai goli din memoria flash ,dupa care trebuie sa mearga Editat Februarie 20, 2015 de tehniumpc Link spre comentariu
validae Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Ar fi bine să mai dezinstalezi din aplicațiile preinstalate pe care nu le folosești. Din cei 8Gb, o bună parte e rezervată de sistem. Link spre comentariu
kata_tel Postat Februarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2015 Am dezinstalat degeaba. Ceba din soft cred, sistemul are 2,5gb si aplicatiile te lasa pe 0,98gb mai raman din cei 8gb 4, 4 parca ce nui poti folosi deloc. Am citit undeva discuta un reprezemtant de la firma brasoveana cu un client precum sa trimita tableta in service. Mai ma documemtez sa vad. Mshttp://pctroubleshooting.ro/topic/25268-problema-tableta-allview-h8-spatiu-insuficient/ Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Eu unul asi zice ca sa incerci sa-i dai o resetare din fabrica la tableta asta si eu cred ca o sa se rezolve prob.....nu o sa mai fie nici o prob......dar daca o sa aibe poze memorate in tableta,o sa piarda absolut tot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum