Mondan Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Exista model pentru TL494 pentru Proteus ? Proteus este singurul program cu care am obtinut multe rezultate acuratre. In plus cand pui un generartor virtual de semnal (injectezi semnal) poti pune un fisier audio. Astfel, daca faci design la un amplificator, nu vezi doar o sinusoida ci poti sa "il si asculti' Eu vreau sa fac amplif audio cu TL494 si sa si observ cum se aude. Restul intrebarilor pe parcurs. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Stiu ca gasisem eu mai demult modelul spice pentru TL494 dar eram pentru multisim. dar nu mai stiu pe unde il am. Link spre comentariu
Vizitator elektron Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 @ Mondan : Simularea circuitelor analogice merge mai greu in Proteus .Pentru circuite de Audio se recomanda LT Spice IV sau mai nou . Daca ai sa inveti sa postezi corect gramatical ,revino si am sa-ti dau mai multe detalii ... Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Primul rezultat al lui Google este http://320volt.com/en/tl493-tl494-tl495-proteus-isis-model-library-dosyalari/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum