Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

6 canale 16 bit 48khz sau 6 canale 24 bit 48khz.

Vizitator Mnr2311

Postări Recomandate

Vizitator Mnr2311

Buna seara, dupa cum spune titlul ma macina de cateva zile aceasta problema.O sa incep cu o descriere foarte ampla:

Acum cateva zile am cumparat un sistem 5.0 boxe Magnat Monitor Suprem ,acest sistem contine :
-1 pereche boxe:

• [*]-Magnat Monitor Supreme 1002- [*]boxa floorstanding, 3 cai [*]putere RMS: 180W [*]putere Max: 360W [*]impedanta: 4-8 ohmi [*]sensibilitate (1W/1m): 92dB [*]raspuns in frecventa: 19Hz - 38KHz [*]frecventa crossover: --- / 3500Hz [*]tip incinta: bass-reflex [*]diametru woofer: 3 x 6.5” [*]  [*]-1 Pereche boxe : [*]-Magnat Monitor Supreme 202, boxe de raft Magnat- [*]Boxe bookshelf, 2 cai [*]Putere RMS: 90W [*]Putere Max: 180W [*]Impedanta: 4-8 ohmi [*]Sensibilitate (1W/1m): 91dB [*]Raspuns in frecventa: 34Hz - 38KHz [*]Frecventa crossover: 3500Hz [*]Tip incinta: bass-reflex [*]Diametru woofer: 6.5”

-1 Boxa (centru):

• [*]Incinta acustica Monitor Supreme Center 252 1 bucata [*]boxa centru, 2 cai [*]putere RMS: 75W [*]putere Max: 150W [*]impedanta: 4-8 ohmi [*]sensibilitate (1W/1m): 90dB [*]raspuns in frecventa: 40Hz - 34KHz [*]frecventa crossover: 3500Hz [*]diametru woofer: 2 x 11cm

Bun la acest sistem am adaugat un Receiver Denon AVR-X2100W:
-

• [*]Receiver Denon AVR-X2100W, receiver AV surround 7.2 canale UHD 4K WiFi [*]Receiver AV 7.1, cu Networ, Bluetooth si WiFi [*]Caracteristici generale: [*]amplificare discreta, putere si calitate identica pentru toate cele 7 canale [*]putere RMS: [*] 7 x 150W (6 Ohmi la 1kHz) [*]7 x 95W (8Ohmi, 20Hz-20kHz, 0.08% THD) [*]are o multitudine de optiuni de redare via network si include: [*]AirPlay [*]DLNA 1.5 [*]compatibil Windows 8 [*]Internet Radio [*]aplicatii Spotify si Last.fm (disponibilitate in baza unui abonament si in functie de tara) [*]streaming foto [*]flickr [*]DSD [*]FLAC-HD (192kHz/24-Bit), streaming audio High-res [*]Gapless Playback (redare fara intreruperi) pentru WAV si FLAC [*]Pre-out pentru Zona 2 [*] 2 x Zone pentru doua surse diferite sau doua camere diferite [*]iesiri pentru difuzoare A+B ce pot fi atribuite ca functie bi-amping [*]4K Ultra HD 60 Hz Pass-through; 4:4:4 Pure Color [*]suport video 4 K pentru a va bucura de o calitate video de 4x mai mare decat cea curenta HD pe ecrane mai mari [*]terminale codate in culori pentru asocierea corecta a difuzoarelor si etichete, incluse in pachet, pentru marcarea corecta a cablurilor de boxe si HDMI [*]meniu de asistare la Setare imbunatatit cu instructiuni grafice usor de urmat [*]presetare audio pentru optimizarea bass-ului in configuratii fara subwoofer [*]8 (1 x frontal) x intrari HDMI cu 3D, 4K, CEC si suport ARC, si 1 x iesire HDMI [*]design nou al panoului frontal cu doua butoane, pentru selectare sursa si volum [*]sunet audio HD prin Dolby TrueHD,  DTS-HD si Dolby Pro Logic IIz [*]1080p si 3D Pass through [*]circuite audio si video cu trasee scurte intre componente pentru un semnal curat [*]convertoare D/A 192kHz/24-Bit pe toate canalele [*]calibrare automata a difuzoarelor prin Audyssey MultEQ XT [*]Audyssey DynamicEQ asigura o calitate superioara a efectelor de surround chiar si atunci cand se asculta la un volum redus [*]conexiune digitala via USB pentru iPod si iPhone [*]Compressed Audio Restorer, imbunatateste redarea fisierelor audio in format comprimat (MP3, WMA, etc.) [*]Pure Direct [*]Denon Remote App pentru IOS si Android (disponibil in AppStore) [*]Audyseey Dynamic Volume, reglaj in timp real al volumului [*]buton Quick Select pentru selectarea surselor favorite [*]afisaj cu caractere mari [*]functie sleep timer (temporizator) [*]telecomanda simpla si intuitiva [*]Standby HDMI Passt through [*]auto stanby si consum redus de putere in stand-by 0.1W [*]memorarea nivel audio pe intrare si se poate regla pentru surse cu semnal diferit [*]intrari: [*]7 (1 x frontala) x HDMI [*]2 x compozit video [*]1 x component [*]4 x analog audio [*]2 x digital optic [*]1 x port USB (iPod/iPhone, stick memorie) [*]1 x network (IP-control/update) [*]iesiri: [*]1 x HDMI [*]2 x Pre-out (subwoofer) [*]1 x analog (Zona 2) [*]telecomanda inclusa RC-1192 [*]Tot acest sistem este ''legat'' la un Pc cu o placa audio (nu ce-a onboard) una dedicata adica un ''Sound Blaster Z''.Si acum ca am descris cat de cat sistemul intrebarea mea este; [*]

-La ce frecventa de Hz si bit sa tin acest sistem? [*]@- Tin sa mentionez ca daca este sa ma iau dupa urechile mele cel mai clar si in acelasi timp tare a fost setrea ''6 canale 32 bit si 96khz'' [*]Va multumesc ,si vreau sa imi cer scuze daca am facut reclama intr-un fel la un anume produs.

• [*]  [*] 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări