Vizitator Mnr2311 Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Buna seara, dupa cum spune titlul ma macina de cateva zile aceasta problema.O sa incep cu o descriere foarte ampla: Acum cateva zile am cumparat un sistem 5.0 boxe Magnat Monitor Suprem ,acest sistem contine :-1 pereche boxe: [*]-Magnat Monitor Supreme 1002- [*]boxa floorstanding, 3 cai [*]putere RMS: 180W [*]putere Max: 360W [*]impedanta: 4-8 ohmi [*]sensibilitate (1W/1m): 92dB [*]raspuns in frecventa: 19Hz - 38KHz [*]frecventa crossover: --- / 3500Hz [*]tip incinta: bass-reflex [*]diametru woofer: 3 x 6.5” [*] [*]-1 Pereche boxe : [*]-Magnat Monitor Supreme 202, boxe de raft Magnat- [*]Boxe bookshelf, 2 cai [*]Putere RMS: 90W [*]Putere Max: 180W [*]Impedanta: 4-8 ohmi [*]Sensibilitate (1W/1m): 91dB [*]Raspuns in frecventa: 34Hz - 38KHz [*]Frecventa crossover: 3500Hz [*]Tip incinta: bass-reflex [*]Diametru woofer: 6.5” -1 Boxa (centru): [*]Incinta acustica Monitor Supreme Center 252 1 bucata [*]boxa centru, 2 cai [*]putere RMS: 75W [*]putere Max: 150W [*]impedanta: 4-8 ohmi [*]sensibilitate (1W/1m): 90dB [*]raspuns in frecventa: 40Hz - 34KHz [*]frecventa crossover: 3500Hz [*]diametru woofer: 2 x 11cm Bun la acest sistem am adaugat un Receiver Denon AVR-X2100W:- [*]Receiver Denon AVR-X2100W, receiver AV surround 7.2 canale UHD 4K WiFi [*]Receiver AV 7.1, cu Networ, Bluetooth si WiFi [*]Caracteristici generale: [*]amplificare discreta, putere si calitate identica pentru toate cele 7 canale [*]putere RMS: [*] 7 x 150W (6 Ohmi la 1kHz) [*]7 x 95W (8Ohmi, 20Hz-20kHz, 0.08% THD) [*]are o multitudine de optiuni de redare via network si include: [*]AirPlay [*]DLNA 1.5 [*]compatibil Windows 8 [*]Internet Radio [*]aplicatii Spotify si Last.fm (disponibilitate in baza unui abonament si in functie de tara) [*]streaming foto [*]flickr [*]DSD [*]FLAC-HD (192kHz/24-Bit), streaming audio High-res [*]Gapless Playback (redare fara intreruperi) pentru WAV si FLAC [*]Pre-out pentru Zona 2 [*] 2 x Zone pentru doua surse diferite sau doua camere diferite [*]iesiri pentru difuzoare A+B ce pot fi atribuite ca functie bi-amping [*]4K Ultra HD 60 Hz Pass-through; 4:4:4 Pure Color [*]suport video 4 K pentru a va bucura de o calitate video de 4x mai mare decat cea curenta HD pe ecrane mai mari [*]terminale codate in culori pentru asocierea corecta a difuzoarelor si etichete, incluse in pachet, pentru marcarea corecta a cablurilor de boxe si HDMI [*]meniu de asistare la Setare imbunatatit cu instructiuni grafice usor de urmat [*]presetare audio pentru optimizarea bass-ului in configuratii fara subwoofer [*]8 (1 x frontal) x intrari HDMI cu 3D, 4K, CEC si suport ARC, si 1 x iesire HDMI [*]design nou al panoului frontal cu doua butoane, pentru selectare sursa si volum [*]sunet audio HD prin Dolby TrueHD, DTS-HD si Dolby Pro Logic IIz [*]1080p si 3D Pass through [*]circuite audio si video cu trasee scurte intre componente pentru un semnal curat [*]convertoare D/A 192kHz/24-Bit pe toate canalele [*]calibrare automata a difuzoarelor prin Audyssey MultEQ XT [*]Audyssey DynamicEQ asigura o calitate superioara a efectelor de surround chiar si atunci cand se asculta la un volum redus [*]conexiune digitala via USB pentru iPod si iPhone [*]Compressed Audio Restorer, imbunatateste redarea fisierelor audio in format comprimat (MP3, WMA, etc.) [*]Pure Direct [*]Denon Remote App pentru IOS si Android (disponibil in AppStore) [*]Audyseey Dynamic Volume, reglaj in timp real al volumului [*]buton Quick Select pentru selectarea surselor favorite [*]afisaj cu caractere mari [*]functie sleep timer (temporizator) [*]telecomanda simpla si intuitiva [*]Standby HDMI Passt through [*]auto stanby si consum redus de putere in stand-by 0.1W [*]memorarea nivel audio pe intrare si se poate regla pentru surse cu semnal diferit [*]intrari: [*]7 (1 x frontala) x HDMI [*]2 x compozit video [*]1 x component [*]4 x analog audio [*]2 x digital optic [*]1 x port USB (iPod/iPhone, stick memorie) [*]1 x network (IP-control/update) [*]iesiri: [*]1 x HDMI [*]2 x Pre-out (subwoofer) [*]1 x analog (Zona 2) [*]telecomanda inclusa RC-1192 [*]Tot acest sistem este ''legat'' la un Pc cu o placa audio (nu ce-a onboard) una dedicata adica un ''Sound Blaster Z''.Si acum ca am descris cat de cat sistemul intrebarea mea este; [*]-La ce frecventa de Hz si bit sa tin acest sistem? [*]@- Tin sa mentionez ca daca este sa ma iau dupa urechile mele cel mai clar si in acelasi timp tare a fost setrea ''6 canale 32 bit si 96khz'' [*]Va multumesc ,si vreau sa imi cer scuze daca am facut reclama intr-un fel la un anume produs. [*] [*] Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Eu aş alege varianta care sună cel mai bine. Link spre comentariu
Vizitator Mnr2311 Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum