Vizitator CkVara Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Va salut! Cine ma poate ajuta si pe mine sa imi spuna cum pun o statie pe basi si una pe boxe? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Nu inteleg ce intrebi... repeta, mai in detaliu. Ce anume vrei sa obtii? Presupun ca nu vrei doar sa stii cum legi 2 amplificatoare la 2 incinte... Link spre comentariu
Vizitator CkVara Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Nu asta... Vreau sa pun un amplicator pe basi si unul voci Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 (editat) Poti sa adresezi o intrebare cat de cat corecta ? Cum sa pui un amplificator pe basi si unul voci ??? Cate amplificatoare si cate boxe ai ? Editat Februarie 19, 2015 de maxente Link spre comentariu
Vizitator CkVara Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Stiu Ca treb sa intre in mixer ambele amplificatoare... Dar pe basi vreau sa imi scoata tunetul acela doar... Am 2 amplificatoare.. Unl omnitronic p1000 si unul rcf de 1400... 2 basi vreau sa pun pe omnitronic si am 4 boxe de le pun pe rcf. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Mai omule da si tu ceva detalii ca noi nu suntem in fata sculelor tale si nu stim ce ai acolo, spune si tu ce amplificatoare ai, marca si modelul, ce boxe ai si cate bucati, eventual si ce mixer ai. Nu citim ganduri si nici nu suntem telepati, conteaza daca ai intrari balansate la amplificatoare sau ai doar RCA-uri etc.... Pune si tu macar o poza sau mai multe sa vedem ce ai acolo. Fii mai explicit daca vrei raspunsuri la obiect. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 probabil un amplificator pe subwoofere si unul pe fullrange.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Ai crossover? Sau are mixerul iesiri? Sunt mai multe variante. Posteaza aici ce amplificatoare ai, boxe, ce mixer, si daca ai crossover... Link spre comentariu
zal Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Problema e limbajul tehnic folosit. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Pai su subwooferele ce impedanta au?? Dar Fullrange-urile?? Tie in mod normal ti-ar trebui un cross-over activ cu macar 2 iesiri, in intrarea crossoverului vii cu cablurile balansate din mixer, pe prima iesire setezi crossoverul pe filtru trece jos, sa taie mediile si inaltele si legi iesirea asta la primul amplificator la care legi sub-urile iar cealalta iesire o lasi asa sau eventual mai tai din joase si o bagi in celalalt amplificator la care legi fullrangeurile. Link spre comentariu
Vizitator CkVara Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Asta ma intereseaza cum bag cele 2 amplificatoare in mixerul acesta http://amamusic.co.za/product/behringer-dx-750-5-channel-pro-dj-mixer Link spre comentariu
elektronu85 Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Problema e limbajul tehnic folosit. Mdaaa.. cred ca asta e durerea cea dintai... :57 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Ai nevoie de un crossover, care o sa-ti distribuie, corespunzator... Link spre comentariu
Vizitator CkVara Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Am ajuns la concluzia ca imi trebuie un cross-over... subwooferele au 8 ohmi... iar fullrange-urile sunt 2 rcf-uri de 8 ohmi si 2 proeluri de 4 ohmi Multumesc frumos! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Configuratia ta va fi urmatoarea; Mixer, care amesteca sursele, mic, cd, laptop, etc. ----> intra in crossover, acesta separa in benzi ----> intra in amp. fie medie/inalta, fie separat, si in cel de-al doilea de basi. Crossoverul are toata povestea acolo, taierile lpf/hpf, subsonic filter, etc. Cu el in fata o sa intelegi mult mai bine ce si cum. E destul de intuitiv... Configuratii complexe nu discutam... Inainte de Crossover, poti avea si un egalizator, daca vrei... efecte, etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum