core Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 salut, are cineva o harta de acupunctura pentru palma, in limba română? arata ceva in genul urmator (care in engleza, eu inteleg, dar persona pentru care e nevoie harta nu intelege) ms. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 1.Ma bucur ca ai deschis subiectul.Sunt 99% ca am așa ceva ma uit sa vad.Am foarte multe cărți de acupunctura inclusiv mulaj uman cu meridiane si puncte.Daca as ști exact ce îl interesează poate putem găsi ceva concret.Exista si o carte Electroacupunctura si eu stiu ca o am si accea si tiparita si in format electronic. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Acum îmi dau seama ca ceea ce cauți nu este acupunctura ci presopunctura.Acupunctura merge pe meridiane. Link spre comentariu
core Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 am un aparat de diagnoza si terapie, care provine de la un stand de prezentare de produse electronice. Nu scrie pe el nici acupunctura nici presopunctura. Merge cu baterii, are un varf metalic de diagnoza si un contact mai larg argintat care e in contact cu degetele de la cealalat mana. are in cutie o harta asemanatoare cu cea de mai sus, la o scala mica (A6 cred). E in engleza si scrisul e mic, de aceea as prefera o harta, eventual in română. Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Se poate traduce si suprascrie cu un editor de imagine. Link spre comentariu
RETY Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 dan cod te rog da mi si mie cartea in format electronic (pe privat eventual). multumesc ! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Dă-mi pe pm un mesaj in cursul săptămânii sa nu uit.Pentru colegul de sus pune o poza cu aparatul ala sa vedem despre ce e vorba. Link spre comentariu
core Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 modelul e SR-900B si arata cam asa: am vazut ca apare si pe un site in Romania, dar ma indoiesc ca au harta refacuta cu denumiri românesti. Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 La cate junghiuri avem la sfarsitul iernii..... e un subiect benefic Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Tot un fel de electroacupunctură este.Eu am si ceva asemănător ca in poza dar am si unul chinezesc super.WQ10D1 parca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum