Vizitator fidel1959 Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 As avea nevoie si eu de schema acestui TV, IC-urile din el fiind urmatoarele : -TA8712N-IF cale comuna -TA8659N-jungla -CTV350S-microprocesor -sursa cu tranzistoare -baleiaj verical cu tranzistoare -LA790-selectie benzi tuner -sunet : TDA8145 plus finalul audio, un SIP neinteligibil. Nu-mi dau seama ce fel de sasiu e. S-a vehiculat la un moment dat pe forum o cerere de schema pt acest model de TV dar n-a aparut nimic. Merci. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Totusi trebuie sa scrie ceva pe placa de baza ca sa ne dam seama de sasiu. Link spre comentariu
smd-man Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Sau ... o poza ar fi de ajutor. Link spre comentariu
tehtronics Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 lasa o adresa de e-mail si ti-o trimit eu scanata scanata ... Link spre comentariu
Vizitator fidel1959 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Pentru "tehtronics" : daca mai esti dispus sa-mi trimiti schema scanata iata adresa mea de mail : [email protected]. Am fost plecat din tara cateva luni. Merci anticipat. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Nu ne spuneti ce defect are ,poate va putem ajuta Link spre comentariu
Vizitator fidel1959 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Sunet gajait. Am suspectat finalul audio, asta e motivul pentru care am solicitat schema. Intre timp am inlocuit acel amplif audio dar sunetul se auzea la fel, ca si cum era dezacordata bobina de detectie. O incercare de reglare a acesteia stanga-dreapta cu o surubelnita n-a produs nici un efect. S-a inlocuit si Elko-ul inspre difuzor dar fara rezultat. Multumesc pentru interes. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Lasati in pace bobina,si incercati sa inlocuiti FUS-ul,cu un K2960(s-ar putea ca filtrul original sa fie metallic,rotund),si atentie si la filtrele tip SFE(5,5 sau 6,5 dupa caz). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum