FLORIN IORDACHE Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 (editat) Va salut ! Am si eu o mica intrebare la dvs,daca se poate.....am vazut in everest ca tensiunea de la Aux este intre 0.37 si 0.48-0.50 V. Intrebatre mea este urmatoarea este bine asa cat este sau este cam mica tensiunea aceasta de la aux ? Astept un raspuns !!! Editat Februarie 19, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
belasajgo Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Din cate stiu, valoarea tensiunii la Aux difera de la calculator la calculator in functie de ce procesor este instalat. A aparut vre-o problema la calculator ce ar putea avea legatura cu tensiunea mica de la Aux? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2015 (editat) Nu,nu am nici o problema cu calculatorul......v-am intrebat doar asa ca si idee.....daca este totul ok sau sant ceva prob.....cu aceasta tensiune aux. Eu unul am procesorul un Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz socket 775 . Va multumesc pentru intelegere !! O zi minunata va doresc !! Editat Februarie 20, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
traianpop Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Nu ai mentionat versiunea programului Everest, poate are bug-uri... Nu ai mentionat daca Everest e cumparat sau piratat, cele doua programe ofera multe diferente. Nu ai mentionat daca tensiunea respectiva a fost masurata si cu multimetru, pentru a putea face o comparatie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum