homer Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Ma poate ajuta cineva cu un model de burghiu pentru cepuri de 8mm ? In cant dau usor dar in placa de 18mm avand varful subtire din capat f lung 5mm nu prea iese o gaura ok ca adancime daca reglez sa nu iasa prin placa. Multumesc. Ce am eu e ceva de genul Link spre comentariu
89-CEC Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Folosesti o freza cu suprafata plana:http://www.marken-tools.de/Holz-fraesen-CNC-Bearbeitungszentrum-Fraese-stationaer/CNC-Schaftfraeser-Dia-DP-PKD-Fraeser/Spanplatte-fraesen/DP-Dia-Fraeser-8mm-x22x75mm-Oberfraeser-Z2-DIANOVA-S-12x40.html Link spre comentariu
tinel Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Eu am un burghiu Alpen de 8 la care varful ala are cam 3mm . Tot atat are varful si o chinezarie de 4mm.Poti incerca sa ajustezi varful la polizor dar sub 3mm nu poate fi scurtat pentru ca ajunge sa fie mai scurt decat muchiile taietoare ale burghiului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum