MARIANTY Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Am de vreo 2 ani masina din titlu (e cu incarcare frontala) si de vreo cateva luni a aparut o anomalie: pe prog. care il folosesc (de 1 ora), la cateva minute dupa ce isi incepe treaba, apare un fel de scartait numai intr-un sens (spre dreapta) si care, la inceput dureaza cat merge pe sensul respectiv, apoi dupa cateva ture face din ce in ce mai putin ( cu intermitenta) pana la disparitie. Toata problema dureaza cam 2-4 min in functie de cata pauza a facut masina (3 zile-2 saptamani). In rest masina funct. normalIntrebarea e ce ar putea fi si daca as putea s-o remediez eu. Sunt electronist si am desfacut pana acum fel de fel de aparate (inclusiv unele electrocasnice) insa masini automate nu. Mi-e teama ca in timp sa nu se deterioreze rau. Mentionez ca folosesc si anticalcar.In speranta ca nu am plictisit astept pareri competente. Multumesc Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 Salve,Mai intai pozitioneaza masina cu o nivela cu bula.Posibil marginea de la tambur sa iti atinga muchia garniturii-hublou, care la inceputul spalarii este uscata, dar dupa ce se umezeste, permite tamburului sa o atinga fara sa mai faca acel zgomot.Se intampla acest efect de obicei cand masina e putin "aplecata in fata" :yawinkle: florin Link spre comentariu
gaby Postat Februarie 16, 2007 Partajează Postat Februarie 16, 2007 Cred ca iti patineaza cureaua asa am patit la masina mea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum