Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

whirlpool 5105

MARIANTY

Postări Recomandate

Am de vreo 2 ani masina din titlu (e cu incarcare frontala) si de vreo cateva luni a aparut o anomalie: pe prog. care il folosesc (de 1 ora), la cateva minute dupa ce isi incepe treaba, apare un fel de scartait numai intr-un sens (spre dreapta) si care, la inceput dureaza cat merge pe sensul respectiv, apoi dupa cateva ture face din ce in ce mai putin ( cu intermitenta) pana la disparitie. Toata problema dureaza cam 2-4 min in functie de cata pauza a facut masina (3 zile-2 saptamani). In rest masina funct. normalIntrebarea e ce ar putea fi si daca as putea s-o remediez eu. Sunt electronist si am desfacut pana acum fel de fel de aparate (inclusiv unele electrocasnice) insa masini automate nu. Mi-e teama ca in timp sa nu se deterioreze rau. Mentionez ca folosesc si anticalcar.In speranta ca nu am plictisit astept pareri competente. Multumesc

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby

1

• MARIANTY

1

• FLORIN-B

1

Top autori în acest subiect

Salve,Mai intai pozitioneaza masina cu o nivela cu bula.Posibil marginea de la tambur sa iti atinga muchia garniturii-hublou, care la inceputul spalarii este uscata, dar dupa ce se umezeste, permite tamburului sa o atinga fara sa mai faca acel zgomot.Se intampla acest efect de obicei cand masina e putin "aplecata in fata" :yawinkle: florin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări