cipriyan123 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Nu e așa, tubul e un plastic ordinar și tare(are culoare neagră) și așa vine el din fabrica. E o panarama de aparat. Pe plăcuta de comanda a motorasului are un releu care comanda traful, care cedează destul de repede și ăla . Se merita pus un contactor iar releul sa comande contactorul. Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Acum 2 ore, Adrian Pruna a spus: Pai stai asa....tubul ala imputit de fapt ii din Teflon si este dedicat sudarii cu sarma de aluminiu. Pt sudarea cu sarma de otel se va folosi exclusiv liner/bowden metalic. Ce diametru de sarma folosesti ? 0.8 ? al meu are tubul din teflon. Asa avea el cand l-am cumparat. De unde as putea lua metalic? Sarma este de 0.8. Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Acum 37 minute, cipriyan123 a spus: Nu e așa, tubul e un plastic ordinar și tare(are culoare neagră) și așa vine el din fabrica. E o panarama de aparat. Pe plăcuta de comanda a motorasului are un releu care comanda traful, care cedează destul de repede și ăla . Se merita pus un contactor iar releul sa comande contactorul. intradevar tubul acela este negru. Cat despre releul acela.... merge de vreo 10 ani si inca nu a crapat... Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Acum 14 ore, danieltnokia2000 a spus: al meu are tubul din teflon. Asa avea el cand l-am cumparat. De unde as putea lua metalic? Sarma este de 0.8. De la orice magazin care vinde consumabile pt sudura..nu cred ca pot da nume de magazine(reprezentante)..... cumpărați un liner metalic pt sarma de 1....1,2. Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Acum 9 ore, cipriyan123 a spus: De la orice magazin care vinde consumabile pt sudura..nu cred ca pot da nume de magazine(reprezentante)..... cumpărați un liner metalic pt sarma de 1....1,2. in zona nu am si tocmai am comandat de pe net insa cel pt 06-08. trebuia de 1 ..1.2? cu ala nu o sa mearga? Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Noiembrie 24, 2018 Partajează Postat Noiembrie 24, 2018 am pus tubul conductor metalic si merge super fain aparatul. Multumesc de sugestii! Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Pistoletul este de slaba calitate ....asta e problema cu aparatele Telwin low cost. 1 Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Eu folosesc pistolete la mig-mag si tig-wig de la TBI...au raport calitate/pret excelent. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 25, 2018 Partajează Postat Noiembrie 25, 2018 Interesant pistoletul de TIG... Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 26, 2018 Partajează Postat Noiembrie 26, 2018 Dap, au cele mai flexibile furtune din cate am folosit eu. Link spre comentariu
piciorang ovidiu Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 salut, am facut un migmag aproape de la zero, am avut mig 190kombi defect , fara multe componente , am refacut primarul trafului cu12 trepte el avea 8, era bobinat cu aluminiu 2mm am pus 1,8 cupru, treptele de tensiune le-am luat de aici, puntea redresoare cumparat tot de aici placa de comanda emil matei din ce-l vechi a ramas carcasa mecanismul de antrenare sarma bobina de iesire si electrovalva de gaz. O sa urmeze si un filmulet in timp ce sudeaza, stima 3 Link spre comentariu
Daniel Rotea Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 Super a ieșit , condensatoare pe ieșire nu ai pus? Nu se vad in poze. Ce suprafață are miezul de la trafic de putere? Am observat că ai și un afișaj cu digiti (cred) ce îți indica ? Arată ca nou ! Link spre comentariu
piciorang ovidiu Postat Decembrie 11, 2018 Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Acum 13 ore, Daniel Rotea a spus: Super a ieșit , condensatoare pe ieșire nu ai pus? Nu se vad in poze. Ce suprafață are miezul de la trafic de putere? Am observat că ai și un afișaj cu digiti (cred) ce îți indica ? Arată ca nou ! Nu are condesatori pe iesire, traful are 48cm patrati, afisajul indica tensiunea de iesire, este un voltmetru gata cumparat 0-100v . Link spre comentariu
Daniel Rotea Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 (editat) Cum este bobinat traful:secundar peste primar? Abia aștept să văd cum merge . Editat Decembrie 16, 2018 de validae Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Nu, doar cu Argon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum