Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sudura bloc motor U650

Florin berdila

Postări Recomandate

Domnule, cum puteti spune astfel de lucruri grave despre niste aparate de sudura coborite din viitor!

Uitati aici caracteristici:

NOWA MMA W 250 A

Specificatii:

Sudare manuală cu arc ( MMA )
Curent de sudare permanent
Tensiune de intrare - 220
Consumul de energie -3.9kW
Tensiune deschisă circuitului - 60
Min . curent de sudare 20 A
Max . curent de sudare 250 A
Frecvența de comutare 60 %
Min . diametru electrod 1.6 mm
Max . diametru electrod 5 mm
In plus , Hot Start ( Hot Start ) , Trecerea arcul ( Arc Forța ) ,
anti - lipirea ( Anti - Stick )
Clasa de protecție ( IP) 21
clasa de izolație F
Dimensiuni ( ÎxLxA ) 320x130x280 mm
Greutate 3.5 kg

Chiar sinteti rauvoitor fata de culmea, virful tehnologic al  aparatelor de sudura!

LEC, Miller, ESAB, toate`s 0 barat fata de NOWA !!!

Consuma 3,9KW si sudeaza cu 250Adc, pe la 25Vdc, asta insemnid 6,25KW putere utila.

Deci cu 3,9KW scoate 6,25KW, randament se aproape 200% !!!

Perpetuum mobile e deja nimic!

Nu`i frumos da`i jalnic ca sint oameni care mai si cred povestile astea!

Restul aberatiilor le trecem pe seama lui Goagle translate...

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Da, ajuta si 12V desi e cam putin... Atentie!.. daca folosesti traf de 12V puterea acestuia trebuie sa fie de minim 250VA iar daca e traf de 24V puterea trebuie sa fie de minim 400VA... 

Link spre comentariu

:da Si uite asa se ajunge la transformator !!

Pentru aceasta este nevoie de cel putin o sectiune de cca 20 cm (patrati) a trafului si de sirma in secundar de aproximativ 2-2,5 mm ....Iar daca se insista putin se poate trece direct la un transformator de sudura (fie si chinezesc -de cel putin 160A sau 200A) si se poate trece la treaba fara alte improvizatii cu petarda  !!

Mai ales ca dispui si de punte de diode ...adaptata la un model de acest gen cred ca se poate suda si altceva.

Budget-transformator.jpeg.883f1fb564af9f3de43d052b7d80fcf8.jpeg

Cu acest transformator de sudura (chinezarie de 100A si 12kg)  am lucrat destul de bine..

P.S

Asa vei scapa de injuraturi si sudalme pe bietul invertor....fara sa te doara capul .:85

(Dar cum de sa ajuns la acest invertor ? Daca nu ma insel aveai un Telwin...)

Editat de asterix196803
Link spre comentariu

domnilor am gasit un traf care scoate 13 v am ridicat tensiunea la 237 v am sudat dar la super baz nul duce ,pe  când la cineva acasă am sudat cu super baz făra probleme ,ce va intreb acum  daca trafu ridica tensiunea ridica si amperaju sau to depinde de grosimea sarmei?

Link spre comentariu

mia dat cineva azi un traf pot face acel riducator de tensiune pentru ce am disutat mai sus  are urmatoarele caracteristici .. lățimea lamei centrale 42mm ,grosimea pachetului de tole 55mm ,grosimea bobinaj primar 0,5mm ,si grosimea bobinaj secundar 2mm ,scoate 24v in secundar ,pot face ceva cu el pentru a ridica tensiunea pt aparatul meu?

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Florin berdila a spus:

mia dat cineva azi un traf pot face acel riducator de tensiune pentru ce am disutat mai sus  are urmatoarele caracteristici .. lățimea lamei centrale 42mm ,grosimea pachetului de tole 55mm ,grosimea bobinaj primar 0,5mm ,si grosimea bobinaj secundar 2mm ,scoate 24v in secundar ,pot face ceva cu el pentru a ridica tensiunea pt aparatul meu?

Sigur scoate 24 v , pune si o poza !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări