Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sudura bloc motor U650

Florin berdila

Postări Recomandate

Uitați  despre acest capac vorbesc este facut de mine din tabla de AL si sudat ,acum trebuie sal pun in locul celuilalt capac care a fost dun plastic si era presat cu acele copci acum vreau sa prind suportul lateral de capacu meu numai ca suportul e din tabla de otel si capacu de al,si inca ceva aveti idee cum as putea prinde capacu de al ? Eu vreau sal sudez cu electrozi ? Ce ma sfatuiti?

Link spre comentariu

Pai capacu pe care lati vazut in imagini este sudat cu electrozi de al este facut din tabla de al bucați apoi imbinate prin sudura,domnilor am uitat sa va intrrb ceva ,are cateva celule radiatoru pe care nu intra joja am bagat benzina,apa fiarta,detergent dar este asa de infundate de nu pot desfunda ,este vreo metoda de  le putea desfund ma puteti ajuta

Link spre comentariu

Il lipesti cu adeziv poliuretanic (gen sikaflex) 3M-50815 e pentru aluminiu, si legi frumos aproape de capete si cu doua sarme care sa tina bine strans.

Daca te hotaresti sa folosesti sikaflex, nu stiu cum se comporta la aluminiu dar ia-l de la dedeman, la triton e mult mai scump.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu
Acum 6 ore, Florin berdila a spus:

, dar este asa de infundate de nu pot desfunda ,este vreo metoda de  le putea desfund ma puteti ajuta

Daca este asa de infundate...atunci incearca cu otet.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, mac01 a spus:

Daca este asa de infundate...atunci incearca cu otet.

De care? De mere e bun?:85

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Acum 11 ore, Florin berdila a spus:

Iar miștouri

Mai Florine! Stii cu ce sint infundate celulele de la radiator?  Daca sint infundate cu calcar, atunci otetul este indicat. Daca sint infundate cu namol, provenit din apa luata dintr-o balta,atunci cind s-a completat apa din radiator, celulele pot fi desfunate si cu apa chioara, numai sa nu se fi intarit noroiul.

De ce cu otet ? Pentru ca otetul este acid acetic,care este un acid mai putin coroziv,comparativ cu alti acizii, . Si cum acidul dizolva calcarul..........................?. Poate ca ai bagat in radiator apa de la retea,nu apa distilata cum este indicat.

Asa ca nu te da ''ranit'' ca n-ai motive!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări