chanito Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 (editat) sautare am gasit intr-un Grundig cu tub, 66 diagonala, Tr30010 sasiul, acest tranzistor in linii.T nu era in scurt dar era strapuns c-e, avea rezistenta. ce e ciudat ca nu gasesc nici un fel de documentatie pt el, desi era utilizat in anii 90 in tv Thomas , kokusay,etc fabricate in Romania.stiu sigur ca nu are dioda,dar vroiam sa stiu curentul de colector , puterea si daca are rezistenta B-E. pina una alta , am pus un BU508A si merge. nu se incinge,comanda e buna,tensiunea e buna dar ma framinta chestiunea de rezistenta in timp. n-am mai reparat de mult si am cam uitat caracteristicile Editat Februarie 18, 2015 de chanito Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Daca precizati sasiul atunci o sa va ajutam cu schema si verificati ce final linii se mai poate monta (CUC.....). Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Totusi cred ca e vorba de S2055 N !! Link spre comentariu
chanito Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 sasiul e TR30010,facut in Germania.s-ar putea ca T sa fie 2055 intr-adevar deoarece prima cifra era cam stearsa si am dedus ca ar fi 1055. daca e 2055N atunci Bu508a il poate inlocui fara probleme in timp? caracteristicile sunt asemanatoare ,doar capsula era mai mare. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Diferenta ar fi ca S-ul are dioda si rezistenta incorporate !! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Eu nu cred ca e original in grundig asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum