Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Meniu service Westwood CTC2133T

Copak

Postări Recomandate

Va salut!

Acest tv a fost butonat de proprietar cu o telecomanda universala,si a reusit performanta de a deregla meniul service,mai exact optiunile de culoare.Va rog sa-mi comunicati,daca are cineva notate valorile la RED GAIN,DC RED,GREEN GAIN,DC GREEN,BLUE GAIN,DC BLUE,APR TRESHOLD, R CUTOFF SI G CUTOFF ce valori ar trebui sa aiba....

Cateva date despre tv:proc: ST92195C3B1/MB ,vertical:tda 8174a,audio AN17821A,traf BSC25-1194 F 068,memorie 21C08,sursa cu tranzistori,tub plat CHUNGHWA A51AKL13X40,sasiu T2S26.

Am gasit pe net niste manuale service pentru sasiele TV2K cu valori de RED GAIN 40,DCRED 064 samd,dar imaginea nu prea este buna,si inainte avea niste culori vii...

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Copak

2

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Va salut!

Acest tv a fost butonat de proprietar cu o telecomanda universala,si a reusit performanta de a deregla meniul service,mai exact optiunile de culoare.Va rog sa-mi comunicati,daca are cineva notate valorile la RED GAIN,DC RED,GREEN GAIN,DC GREEN,BLUE GAIN,DC BLUE,APR TRESHOLD, R CUTOFF SI G CUTOFF ce valori ar trebui sa aiba....

Cateva date despre tv:proc: ST92195C3B1/MB ,vertical:tda 8174a,audio AN17821A,traf BSC25-1194 F 068,memorie 21C08,sursa cu tranzistori,tub plat CHUNGHWA A51AKL13X40,sasiu T2S26.

Am gasit pe net niste manuale service pentru sasiele TV2K cu valori de RED GAIN 40,DCRED 064 samd,dar imaginea nu prea este buna,si inainte avea niste culori vii...

Multumesc!

aici nu trebuie sati spuna valorile la culori ca dacai un tub mai slab eu cred ca nu ai vrea sal reglezi dupa ala da culoarea pe minium adica alb negru si intri in servo si reglezi corect alb negru si asa obtii culorile corecte dupa tubul respectiv asa se regleaza culorile la un tv color deci multi habar nu au de astfel de reglaj

Link spre comentariu

Pana la urma asa l-am reglat,de fapt era reglat cu aproximatie deja cand am deschis topicul.Problema e ca trebuie sa setezi valorile,sa salvezi valorile,sa revii in SM,si sa ajustezi pana obtii un rezultat satisfacator pe toate canalele,deoarece saturatia culorilor difera pe fiecare post...Am butonat la ea o gramada...

Oricum multumesc pentru raspuns.

Copak.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări