ciresel27 Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Asa cum spune in titlu este u defect pe cat de neinsemnat pe atat pe inervant.daca le cauta singur si le las in aceeasi ordine ,raman asa.Daca le aranjez cum vreau eu ,dupa o zi aprox,revine la aforma initiala alte setari nu le uita.i am facut update de soft ,dar degeabA cateodata (cam o data la cateva luni) ramane blocat pe un post si nu mai raspunde la nicio comanda.atat de de la butoanele din tv ,cat si de la telecomanda.daca l scot din priza isi revine Ar putea fi oare memoria? Multumesc anticipat Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Soluția este actualizarea software, descărcați file plus instrucțiuni și rezolvați cu siguranță: http://www.lg.com/it/supporto-prodotto/lg-32LK430A# Link spre comentariu
ciresel27 Postat Februarie 19, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2015 am specificat deja ca este la ultima versiune de soft,si defectul tot se manifesta Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Nu ai specificat analog sau digital,provider.Vezi ceva prin setari update sau auto update channel list.Asta ar fi o posibilitate. Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 am specificat deja ca este la ultima versiune de soft,si defectul tot se manifesta Ok, mi-a scăpat, atunci faceți reset de fabrică, despre asta nu ați povestit! Mai e ceva, dacă e vorba de canalele memorate în digital, există o ordine LCN (logic control numeric) stabilită de emițător pe care nu o puteți anihila decât schimbând țara alta decât România la prima instalare! Dacă și atunci se mai blochează sau se pierde ordinea programelor, copiați dump-ul din memorie și scrieți-l în alta! Baftă! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum