Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lg 32lk430 "uita" rearanjarea posturilor

ciresel27

Postări Recomandate

Asa cum spune in titlu este u defect pe cat de neinsemnat pe atat  pe inervant.daca le cauta singur si le las in aceeasi ordine ,raman asa.Daca le aranjez cum vreau eu ,dupa o zi aprox,revine la aforma initiala

alte setari nu le uita.i am  facut update de soft ,dar degeabA

cateodata (cam o data la cateva luni) ramane blocat pe un post si nu mai raspunde la nicio comanda.atat de  de la butoanele  din tv ,cat si de la telecomanda.daca l scot din priza isi revine

Ar putea  fi oare memoria?

Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciresel27

2

• ovidiuiosif

2

• gabiz_ro

1

Top autori în acest subiect

am specificat deja ca este la ultima versiune de soft,si  defectul tot se manifesta

Ok, mi-a scăpat, atunci faceți reset de fabrică, despre asta nu ați povestit! Mai e ceva, dacă e vorba de canalele memorate în digital, există o ordine LCN (logic control numeric) stabilită de emițător pe care nu o puteți anihila decât schimbând țara alta decât România la prima instalare!

Dacă și atunci se mai blochează sau se pierde ordinea programelor, copiați dump-ul din memorie și scrieți-l în alta!

Baftă!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări