Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pic programat?

Vizitator Mocodean Swissgrady Mihnea

Postări Recomandate

http://electronics-diy.com/50MHz_Frequency_Meter_Counter.php

Am gasit aceasta schema pe internet, si observ ca la componente scrie "1x PIC16F628A Pre-programmed MCU" bun...pre-programat?

Eu stiu ca asa ceva nu exista, poate se refera ca asa vine el, gata programat...oricum, intrebarea mea este:

Vreau sa fac schema aceea pentru scoala, pare simpla, frumoasa, si in acelasi timp complexa, unde as putea sa gasesc hex-ul sa cumpar acel pic si sa-l programez, caci am cautat, iar pe site nu da nici un indiciu...

Editat de Mocodean Swissgrady Mihnea
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vcdec

3

• Marele Savant

1

• nico_2010

1

• core

1

Top autori în acest subiect

eu cred ca motivul pentru care nu gasesti hex-ul e ca nu ti-l da nimeni, altfel nu si-ar mai putea vinde kit-ul. :)

e metoda lor de protectie anti-copiere, in kit-ul luat pe site iti livreaza un pic pre-programat de ei, pe care il pui in circuit si gata.

Link spre comentariu

Hmm...sa stii :)) ma gandeam ca daca au facut publice toate alea, sa faca macar si hex-ul :))

Totusi, cateva idei cum as putea face o schema ceva de genul cu un lcd de 16x2, si un PIC cu un hex...mai public ?

Link spre comentariu

Pana la urma o sa apelez la un arduino, si un shield cu lcd sa fac frecventmetrul...devine prea complicat sa dau peste asemenea hex-uri, mai e si sa cumpar un programator...asa arduino stiu ca o sa ma ajute mai mult....sper:))

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Eu nu am avut nicio problema cu Sorteh, ba chiar dimpotriva am colaborat f bine, componente de calitate si bonusuri. Inca mai am din piesele luate, niciun defect, servire prompta... Oricum placile din imagine sunt un proiect f vechi al lui, eu le-am luat ca mai lucram diverse aparate cu LCD si pic16f88 pe ele.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Proprietarul acestui indicativ este cautat "" alive or  dead ""

De cine ?

Dupa atata timp sa nu fie gasit totusi ?

Am inteles ca nu se ascunde si oricine doreste sa-l caute il gaseste imediat!

..vcdec

Frecventmetrul lui IK3OIL.

Trebuia doar sa ma suni...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări