Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Memorie EEPROM AT93C46B

Vlad Mihai

Postări Recomandate

Salut, am  acesta  memorie care are un anumit soft in ea. Am, incercat  sa citesc   softul  cu PICKIT 2 (cu legaturile de  rigoare ) dar nu merge   si pickit2 nu  suporta memoria   respectiva ci doar   ceva  echivalent 93LC46B. Cum as putea sa  citesc ce e  scris in ea si sa    scriu  acel continut in alta memorie? Am la dispozitie, arduino pickit2 etc.... Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu M

3

• Vlad Mihai

3

• dan cod

2

• nico_2010

1

Top autori în acest subiect

da, dar  nu stiu cum sa scot  hex-ul si sa il pun in alta.

Pickit2 are  functia de read si salvare  hex doar ca nu  citeste nimic. Ceea ce  citeste  e ca si cum ar  fi clean memoria.

Editat de Vlad Mihai
Link spre comentariu

Pai eu ma gandeam ca poti citi memoria scrisa adresa cu adresa (caracter cu caracter) si salvezi datele intr-un fisier in ordinea in care-ti convine.

Dupa, iei memoria noua si faci operatia inversa - citesti fisierul caracter cu caracter si trimiti datele la memoria noua.

Iti mai trebuie un programel in PC care sa asigure comunicatia intre PC si arduino (monitorul serial nu-s convins ca e cel mai potrivit), da' cred ca-n Labview iese repede.

Link spre comentariu

Daca nu reușește sa citească ce sa mute?Ce apare in fișier?FF sau 00?

Nu reuseste sa citeasca cu pickit2 si intreaba cum sa faca cu arduino. Raspunsul meu era pentru cazul in care scrie singur un program pentru arduino. Sunt convins ca el a inteles asta. Editat de Liviu M
Link spre comentariu

Domnilor multumesc de sugestii, cu arduino am incercat ceva dar nu am reusit mare lucru, adica am reusit sa  citesc ceva dar nu am reusit sa stochez in eeprom la  arduino(atmega328)si dupa sa pun alta memorie si sa scriu ceea ce  e  in EEPROM in  memoria   noua. Daca se incumeta cineva cu software eu fac hardware-ul.....Sau sfarsesc sa cumpar  un programator de memorii, deobicei   fac prima varianta, dar acum timpul nu ma ajuta deloc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări