fritz_vali Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 O poza face cat o mie de cuvinte(eu cred ca mult mai mult) asa ca PUNE O POZA SAU UN FILMULET! Link spre comentariu
Dominicue Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 (editat) Pai nu ai ( ati ) observat ca desi i-am lansat aceasta provocare mai multi dintre noi , colegul Mondan face pe mortu in papusoi ......si rade de noi :rade: Editat Februarie 17, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Daca reusesti sa faci un film, incearca un audio test, in el; Poti izola foarte bine zgomotul mecanic, si poti urmari altfel de unde apare... Ai grija la amplitudine... Link spre comentariu
Mondan Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 Am revin pe maine seara cu poze, cu filmulet e mai greu, imi va lua mai mult timp,nu am mai postat pana acum. Acum am vazut si eu la ce ii spuneti spider: Link spre comentariu
Mondan Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 Cu mii de scuze pentru ca nu am atasat pozele cand am promis. Am abandonat ideea, difuzorul a ramas nefolosit. Oricum mi-ati dat foarte multe idei, cand am sa ma reapuc de el........ Link spre comentariu
Dominicue Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Speram sa-ti fie de folos ideeile . Insa niste poze erau bine venite sa putem discuta cu totii cat mai la obiect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum