Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufa conectare servodrive ?

aventtini888

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aventtini888

5

• 89-CEC

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumesc . Ma gandeam prin Romanica la o automatizare ceva . Am gasit prin germania dar ma gandeam ca gasesc cu rack sa nu mai fac cablajul

Nu asta este mufa . Are 3 randuri si doar pe  A si pe C are pini . Acum am vazut

Link spre comentariu

Acesti conectori sunt cu 32, 64 si respectiv 96 pini, aliniati pe 3 randuri :a, b, respectiv c.Pentru conectorul cu 64 pini corespunde acea configurare cu pini pe randul a si c. Acel sistem de rack nu este "standardizat" si este mai mult personalizat de fiecare producator in parte.

Link spre comentariu

Inteleg ca nu intelegi si-mi pierd timpul degeaba. Deschide inca vreo 20 de topicuri cu mufe"din" si placi de rack pe tot forumul.Poate ar dori altcineva sa-si omoare nervii cu tine. Mie mi-a trecut si te las sa te descurci in continuare cum poti sau vrei. Apropo, contactorii Siemens sunt unii dintre cei mai personalizati si nu gasesti asa ceva la ei standard DIN. Ce am incercat sa-ti prezint a fost de fapt ceea ce-ti trebui si nu are de-a face cu conectori nemtesti.Bafta.

Link spre comentariu

=)) ai drepate rack vine de la PC  . Astia de la Axor sunt niste amatori probabil au gresit in manual . Are alta denumire romaneasca ??

http://www.motec.co.uk/documents/axor/Ax_MS.pdf

RACK MULTIAXIS (
WITH INTERNAL POWER SUPPLY
)
- RKM: 2-10 axis + dumping slot
DUMPING CARDS (
FOR ALL RACK SYSTEMS
)
- SHR 60/140/200 - Braking power 50÷800 W
TRANSFORMERS
- TM/TT: single/3ph, 100÷8000 V
A
NET FILTERS (for CE compliance)
- FRM/FRT: single/3ph, 2÷16 Arms
Editat de aventtini888
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări