Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calculator cu imagine decalata de sunet

Metatron

Postări Recomandate

Cu respect!! Am un pentium 4 compaq evo cu 2,4ghz procesor,1gb de ram si 64mb de video,si pe net unele documentare mi se vad cu un decalaj mare intre imagine si sunet. De unde sa fie problema? De la procesor, de la memoria lui cache care e de  512kb,sau de la placa video ca e pe 64 de mb? Precizez ca in casa mai am 2 dual-core-uri care nu imi fac problema asta,din cate imi amintesc. Multumesc de raspunsuri!! Ps: Daca as monta un procesor de 3ghz s-ar schimba ceva in bine?

Editat de Metatron
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddd3d

2

• Metatron

2

• elmar

1

• bmwh548

1

Top autori în acest subiect

Vizitator ExtremeEdition

Numai sa se potriveasca-n socket acel pentium 4 de 3ghz. Alea de 2,4 cred ca sunt pe socket 478 si in caz ca noul tau pentium 4 de 3ghz e lga775 nu merge.

Cat despre performanta diferenta e redusa de la 2,4 la 3 pt acele procesoare, o fi vreun 15%. Aparatele acelea sunt depasite si nu mai fac fata la filme din internet, sansa e sa pui softuri modificate si alte smecherii sa mai faci prin sistemul de operare sa mearga bine.

Nu cunosc pe ce site vezi documentarii dar de obiecei decalaj sunet video nu stiu sa existe, de obicei la suprasolicitari se intrerup ambele deodata. E posibil si o problema de soft

Editat de ExtremeEdition
Link spre comentariu

Nu ne-ai spus ce browser folosesti, pe ce site si pe ce sistem de operare ai problema astadin experienta mea cred ca e vorba dei google chrome sau mozilla firefox care vin cu flash player preinstalatIar dupa configuratie mai mult ca sigur ai xp... cea mai recomandata metoda de rezolvare e sa renunti la aceasta platforma pentru ca este mult prea veche si nu mai poate face fata fluxului de date de date care trebuie procsat si trimis catre monitor si de aici decalajul am mai intalnit astfel de probleme si deseori am "rezolvat" instaland o versiune de flash player mai veche 11.5 de obicei... Incearca sa sa pui si o versiune de browser ceva mai veche

Link spre comentariu

Cumva documentarele respective sunt HD? Am intalnit de multe ori decalaje de genul asta cand sistemul nu reusea sa proceseze simultan si video si audio. Se mai rezolva cu upgradeuri hardware, dar depinde si de vechimea sistemului. Daca ipoteza enuntata de mine e corecta nu recomand trecerea de la XP la 7 sau 8 pentru ca mai mult se inrautateste situatia (si 7 si 8 consuma resurse considerabile fata de XP).

Link spre comentariu

cu placa video de 64mb ...nu prea aveti cum sa vedeti filmulete flash fara sa aveti probleme cu redarea lor...

din pacate ...calculatorul dvs  a ramas in urma evolutiei internetului...

Editat de elmar
Link spre comentariu

Se discuta aici si de versiuni mai vechi de flash player.

Cineva a postat mai demult , la o alta sectiune, trimitere la un link cu flash player mai vechi.

Ma puteti ajuta sa regasescacel link?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări