vioara Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 ce ziceti de difu' asta?http://www.visaton.com/en/chassis_zubehoer/tiefton/w200_8.html :smt003. merge la o incinta br? Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Sal da poti sa l bagi in br Link spre comentariu
vioara Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 multam!alte pareri? :weedman: Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 nai petru ce da unde vrei sa le folosesti? si ce muzica o sa asculti? Link spre comentariu
vioara Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 pai in cam.ma gandeam la o incinta cu trei cai cu difu' asta,pt bass, cu asta http://www.visaton.com/en/chassis_zubehoer/konus_mt/360.html, pt medii si tweeteru' astahttp://www.monacor.ro/catalogue-product.phtml?id=3259&Comp=0&Hier=6&MainKtg=62&SubKtg=514. dupa cum vezi ,toate trei sunt dintre cele mai ieftine,si ma astept sa fie si de calitate,adica sper.in ceea ce priveste genul muzical , o sa fie cat mai variat da' vreau sa se auda si muzica rock la un nivel calitativ decent.ce zici , sunt astea trei o solutie buna? :smt006 Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Dupa cum io m-am uitat ar trebui sa fie bine ptr camera e bine asa Link spre comentariu
vioara Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 ok! :supz: alte sugestii/critici? :weedman: Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 asta e bun pt medii Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Merge atat timp cat nu-l folosesti pe post de subwofer.Este bun pt o incinta pe 2 cai. :yawinkle: Link spre comentariu
vioara Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 ce se poate intampla daca il folosesc pe post de subwoofer?la ce frecventa imi recomanzi sa-i tunez incinta?vad ca nu are fs specificat. Link spre comentariu
vioara Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 asta e bun pt medii pai cam d'asta l am si ales ,vreau sa mi reproduca bine mediile.asta pt melodiile rock :yawinkle: Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Studiaza mai bine Resonance frequency fs 46 Hz Scria chiar in linuk-ul dat de tine. Vezi ca viston au proiecte recomandate de catre ei pt difuzoarele pe care le produc. Deci ar fi bine sa arunci si pe acolo o privire, numai ca nu stiu unde este linuk-ul pt proiecte. Link spre comentariu
vioara Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 am vazut.spuneai ca e bun doar daca nul folosesc la subwoofer.de ce?din asta inteleg ca ar trebui sai tunez incinta la o frecv mai mare.la ce fu crezi ca sar auzi cel mai bine? :smt006 Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Nu stiu...recomnadat e ca frecventa de acordare sa fie mai mare decat frecventa de rezonanta in aer liber, deci sa fie mai mare decat 46 Hz.In cazul acesta cred ca ar fi bine pe la 50 Hz. Totusi conteaza si volumul interior.Din parametrii se pare ca este excelent pt o cutie inchisa ( Qts = 0.61 ), dar poate reusesti sa scoti niste boxe bookshelf basreflex destul de bune :yawinkle: Link spre comentariu
vioara Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 cred ca o sal tunez la 50hz.nu vreau sa trag prea tare de el,probabil ca o sa fac si un sub pe compresie care sa coboare mai mult / 20-30hz.o sa discutam si asta intr un alt topic.oricum cert e ca o sa fie inchisa pt ca am auzit ca are un raspuns mult mai bun in frecventa,chiar daca are un randament mai mic,vreau sa ascult muzica,nu zgomot :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum