Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce ziceti de difu' asta?

vioara

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vioara

10

• radue

5

• Dj_Cc

3

• Yoshiro

2

Top autori în acest subiect

pai in cam.ma gandeam la o incinta cu trei cai cu difu' asta,pt bass,

cu asta http://www.visaton.com/en/chassis_zubehoer/konus_mt/360.html,

pt medii si tweeteru' astahttp://www.monacor.ro/catalogue-product.phtml?id=3259&Comp=0&Hier=6&MainKtg=62&SubKtg=514.

dupa cum vezi ,toate trei sunt dintre cele mai ieftine,si ma astept sa fie si de calitate,adica sper.in ceea ce priveste genul muzical , o sa fie cat mai

variat da' vreau sa se auda si muzica rock la un nivel calitativ decent.ce zici , sunt astea trei o solutie buna? :smt006

Link spre comentariu

Studiaza mai bine

Resonance frequency fs 46 Hz

Scria chiar in linuk-ul dat de tine.

Vezi ca viston au proiecte recomandate de catre ei pt difuzoarele pe care le produc. Deci ar fi bine sa arunci si pe acolo o privire, numai ca nu stiu unde este linuk-ul pt proiecte.

Link spre comentariu

Nu stiu...recomnadat e ca frecventa de acordare sa fie mai mare decat frecventa de rezonanta in aer liber, deci sa fie mai mare decat 46 Hz.In cazul acesta cred ca ar fi bine pe la 50 Hz. Totusi conteaza si volumul interior.Din parametrii se pare ca este excelent pt o cutie inchisa ( Qts = 0.61 ), dar poate reusesti sa scoti niste boxe bookshelf basreflex destul de bune :yawinkle:

Link spre comentariu

cred ca o sal tunez la 50hz.nu vreau sa trag prea tare de el,probabil ca o sa fac si un sub pe compresie care sa coboare mai mult / 20-30hz.o sa discutam si asta intr un alt topic.oricum cert e ca o sa fie inchisa pt ca am auzit ca are un raspuns mult mai bun in frecventa,chiar daca are un randament mai mic,vreau sa ascult muzica,nu zgomot :weedman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări