alindrag2002 Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Buna seara! Am un afisaj cu led-uri de aproximativ 3m lungime 0.2m latime cu led-uri si afiseaza un text dinamic de la stanga la dreapta. Dorinta mea este de a schimba textul afisat. Am desfacut-o la un capat si am dat peste un port serial RS232. Ar trebui sa o desfac complet sa ajung la pcb, dar cred ca e facuta cu PIC. Cum as putea sterge textul existent si sa incarc un altul? Ce softuri am nevoie? Va multumesc celor interesati sa-mi dea un raspuns! Link spre comentariu
Mihai Popa Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Pune poze cu afisorul, cu partea de comanda... Link spre comentariu
validae Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Trebuie să vezi în primul rând ce controller folosește pentru comanda afișării. Dacă nu recunoști de pe placă controllerul, pune o poză cu placa de comandă a afișajului, în care să se poată citi clar seriile integratelor folosite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum