csl1131 Postat Noiembrie 27, 2004 Partajează Postat Noiembrie 27, 2004 nu stiu exact cum se numeste, dar cred ca se numesete compresor....imi trebuie ceva la intrarea in statie care sa imi regleze nivelul de intrare, daca e prea mare sa il faca mai mic, iar daca e prea mic sa il amplifice.....caut o schema sau ceva, as aprecia daca m-ati putea ajuta.... Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Noiembrie 28, 2004 Partajează Postat Noiembrie 28, 2004 http://www.electronica.ro/compresor.shtml Cauta pe google si vei gasi mai multe! Link spre comentariu
ALEKS Postat Decembrie 10, 2004 Partajează Postat Decembrie 10, 2004 A construit cineva montajul acesta? Eu l-am construit acum vreo 2 ani dupa o schema identica luata dintr-o revista Tehnium. Personal, mie nu mi-a mers. Poate am gresit ceva... poate nu e buna schema... oricum, eu atasez o poza pentru referinta... Sper ca intr-o zi sa ma apuc de el sa masor toate piesele poate e un tranzistor strapuns sau un electrolitic uscat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum