RockDok Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Inspirat de postarile lui LMOlimpiu din topicul http://www.elforum.info/topic/100608-se-etalon/ mi-am permis sa redesenez schema, valorile pieselor au ramas neschimbate. Multumesc inca o data pentru sugestii. Trec la cablaj, de data aceasata doar un canal si o sursa pentru incercari de 350V/Ub si 6.3V/Uf, in carcasa de SMPS. Editat Februarie 16, 2015 de RockDok Link spre comentariu
300B SE Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Astept cablajul cu nerabdare... . Link spre comentariu
RockDok Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 In lucru, in lucru... Au avut grija niste virusi sa ma scape citeva zile de servici si profit la maxim de asta. Am amintit mai sus de SMPS, voiam sa spun alimentare SMPS pentru teste in carcasa de sursa PC. Link spre comentariu
RockDok Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 Cablajul de test pentru amplif, urmeaza SMPS-ul. R10 de 1k2 format din 5x6k2/5W paralel. Disipatia termica un pic la limita. Link spre comentariu
RockDok Postat Martie 2, 2015 Autor Partajează Postat Martie 2, 2015 (editat) Versiunea finala testata, ii trebuie un semnal un pic mare la intrare dar nu ma deranjeaza. Am dat inca o sansa alimentarii clasice ( sau mai degraba invers) L1 biziie dar mai string surubu' si-o innec in ceara topita. Mai trebuie sa comand doua bucati 6C41C, le trebuie cel putin o luna sa ajunga. Editat Martie 2, 2015 de RockDok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum