quinn Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Sunt compatibile 100% aceste microcontrolere? Link spre comentariu
Liviu M Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Cand microchip scoate o varianta A a unui microcontroller, de obicei publica si un "ghid de migrare" de la varianta fara a, la cea cu. A facut acelasi lucru si pentru 16f627. Ramane sa te uiti prin document si sa decizi daca modificarile te afecteaza sau nu. Link spre comentariu
Mihai Popa Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Ce pot sa iti spun este: - un program facut pentru 628 merge pe 628A fara probleme, nu insa si invers - 628 nu poate fi scris cu PICKIT2 In rest, sunt compatibile pin la pin si ca si functionalitate. Link spre comentariu
Liviu M Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) - 628 nu poate fi scris cu PICKIT2Eu tocmai am programat un 627 (ala din topicul cu Vezi Muti) cu o clona de pickit2. Din programul ala "dedicat", nu din mplab(x), dar la mine a mers. Am instalat (acum cativa ani) ultima varianta de programator si ultimul device file pe care l-am gasit in internet. Editat Februarie 16, 2015 de Liviu M Link spre comentariu
Mihai Popa Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Un 627 am programat si eu de curand si a mers bine. Intr-adevar, acum imi amintesc ca am incercat cu PICkit2 din mplab si nu a mers. Acum folosesc aplicatia specifica PICkit2 v2.61 si merge programat si 628. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum